Vapaus ja unelmat


Vapaus on ollut itselleni aina hurjan tärkeä arvo. Se, että voi itse ohjata elämäänsä ja elää niin, ettei ole liikaa kenenkään tai minkään talutusnuorassa. Liikkumisen vapaus, vapaus valita elämäntyylini ovat itselleni yhä merkityksellisempiä asioita.  Vähentynyt suorittamisen, kuluttamisen ja tiettyjen normien mukaan elämisen pakko ovat tietenkin tuoneet lisää vapauden tuntua elämääni.

Väsyneenä omaan oravanpyörääni, aloin unelmoida yhä suuremmasta vapaudesta. Unelma kasvoi ja voimistui samalla, kun uupumus vanhassa elämänmallissa lisääntyi. Tunteeni, ajatukseni, asenteeni ja viimein myös toimintani alkoi muuttua. Jo se, että aloin kulkea kohti uutta unelmaa ja uutta elämää, oli itselleni suuri vapausteko.

Tunnen suurta kiitollisuutta, joka päivä siitä, että voin elää näinkin vapaasti kuin elän.  Vapaudenkaipuu on vähintäänkin taustavireenä monissa postauksissani. Toivon voivani inspiroida ja olla tietynlainen “vapausmentori” lukijoilleni, jotka vielä miettivät josko ja miten luoda sitä riippumattomampaa ja omannäköisempää elämää.

Vapaus ja unelmat -kategorian postauksiin

(Visited 16 times, 1 visits today)