Sähköiset joululahjavinkit hyvinvointiin, kasvuun ja vapauteen


Suomessa varmasti joulutohinat alkavat olla kiihkeimmillään, uskoisin että aika eri lailla kuin allekirjoittaneella täällä Australiassa. Toki täälläkin joulua tohinoidaan, mutta äkkiseltään näyttäisi, että melkoisesti rennommalla otteella. Halusin koota vielä hyviä vinkkejä “viime hetken” joululahjoiksi. Sellaisiksi lahjoiksi, jotka voivat olla saajalleen iloksi, inspiraatioksi ja ehkä jopa koko elämänsuunnan sekä -laadun muovaajiksi.

Näiden lahjojen hankkiminen ja saaminen onnistuu sähköisesti verkossa. Osa lahjoista on myöhemmin realisoituvia esim. tapahtumalahjakortteja. Hyvinvointia ja kasvua tukevien lahjojen arvo saajalleen voi olla arvaamaton, kuka tietää mihin muutoksiin ne johtavatkaan.

Tämä seuraava lahjalista kannattaa pitää mielessä myös, jos haluat hemmotella itseäsi, (oman elämäsi päätähteä) jotenkin joulun alla. Joulunpyhinä saattaa olla aikaa pysähtyä miettimään omaa hyvinvointia, tavoitteita, suuntaa ja tulevaisuutta. Jokin seuraavista lahjoista saattaa olla paras lahja just sulle itsellesi.

Miksi sähköinen hyvinvointilahja?

Moni saattaa vielä vierastaa lahjoja/tuotteita, jotka ovat digitaalisia tiedostoja tai sähköisiä lupauksia jostakin myöhemmin toteutuvasta hyvästä. Toisaalta digitaalisten tuotteiden käyttö lisääntyy koko ajan kiihtyvällä tahdilla eikä kokemuksen, tiedon, taidon tai muun pääoman tarvitse materialisoitua miksikään käsinkosketeltavaksi tuotteeksi ollakseen “oikea lahja”.

Sähköisten lahjojen hyödyt:

  • helppo hankkijalleen, ei tuskailuja jouluruuhkissa, ei paketointeja, mahdollisia postituskuluja…
  • ehtii hankkia vielä vaikka aattoaamuna
  • ei nurkkiin kerääntyvää tavaraa ( jotka joutuvat jossain vaiheessa kondottavaksi)
  • ilo ja hyöty voi olla pidempiaikaisempaa ja kokonaisvaltaisempaa kuin tavarassa
  • vaikutukset voivat olla tyyliä “lifechanging”
  • useimmiten pienempi ympäristön kuormitus kuin materialahjoissa
  • tuote säilyy yleensä käyttökelpoisena pilvessä tai jossakin tallennusvälineessä
  • yleensä voidaan käyttää kerta toisensa jälkeen,mistä tahansa, missä on nettiyhteys tai mukana kuljetettavalta laitteelta ladaten

Sähköiset lahjat ovat tyypillisimmillään ladattavia elämyslippuja, lahjakortteja, viihdetuotteita (ladattava musiikki, elokuvat, kirjat, kuunnelmat jne.), nykyisin usein myös valmennuksellisia (verkkokurssit, -seminaarit, e-kirjat, muu verkkovalmennus tai -koulutus).

Tässä listassa keskityn hyödylliseksi kokemiini hyvinvointia ja kasvua tukeviin tuotteisiin*, jotka voivat olla myös apuna vapaamman elämän luomisessa. Alk. 12 €.

14 inspiroivaa lahjavinkkiä

Seminaarit ja tapahtumat

Lahjan saaja tai sinä itse saatat havitella johonkin innostavaan ja nostattavaan tapahtumaan osallistumista, mutta lähteminen tahtoo jäädä suunnittelun asteelle. Hommaa siis lahjakortti kiinnostavaan seminaariin (vaikka sekä itselle että kaverille) riittävän hyvissä ajoin ja johan tulee mentyä.

1.Täysii -seminaari Tampereella Tampere -talossa 25.11. 2017. Mahdollisuuksia, intohimoa, inspiraatiota oman potentiaalin löytämiseen ja tavoitteelliseen elämään. Tutustu tästä.

2.Passion for Success – Menestyksen periaatteet 18.-19.3. 2017 Helsingin Messukeskus. Mukana maailman huippuvalmentajiin kuuluva Jack Canfield!  Seminaari on samalla Uskalla Innostua 10 -vuotisjuhlaseminaari. Tutustu tästä.

Jooga ja meditaatio -videot /kurssit

Vaikka live -joogassa ja meditaatiossa on ehdottomasti puolensa ja oma tunnelmansa voi kotona tehtävät harjoitteet olla mainio lisä silloin kun kiireet, aikataulut tai sijainti rajoittaa osallistumista live-tunneille. Ota aikaa itselle!

3. Pehmeä Jooga -paketti. Lempeät ja rentouttavat joogaharjoitukset, 4 joogavideota + minikurssi. Irti stressistä ja lisää kiitollisuutta, Katri Syvärisen osaavassa ohjauksessa. Tutustu tästä.

joululahjavinkit hyvinvointiin

4. Nollaa meditoiden. Nollauksen meditaatio -verkkokurssilla opit mediaation perusteita luentojen ja harjoitusten kautta. Ohjaajana Kati Reijonen. Tutustu tästä.

E-kirjat

Sähköisten kirjojen lukeminen lisääntyy kokoajan. Niitä voi lukea läppäriltä, lukulaitteelta, padilta tai puhelimestakin. E-kirja on aina ulottuvillasi ja helppo ratkaisu matkoilla.

Muutama suositus kehittäviin, vapauttaviin ja kiinnostaviin e-kirjoihin:

5. Eroon ujoudesta -Tie pysyvästi korkeaan itsetuntoon (“Rohkeuden tietokirja”), Kirjoittaja rohkeuskouluttuja Jevgeni Särki. Tutustu tästä. Huom. koodilla “vapauteen” saat kirjasta 20 % alennuksen.

6. Elä enemmän -Stressaa vähemmän. Hetkessä elämistä, mielenrauhaa, iloa ja läsnäoloa. Kirjoittajat Susan & Mats Billmark. Tutustu tästä.

7. Tahdonvoiman käyttööopas – Näin saat asioita aikaan. Usein menestyksen ja tavoitteiden saavuttamisen takana on kova tahdonvoima, sen käyttöä on aina hyvä opetella. Kirjoittaja Frank Martela. Tutustu tästä.

8. Lyhyt matka perille. Viisautta ja vertaistukea elämän myrskyihin. Kirjoittaja Kati Reijonen. Tutustu tästä.

9. Vapaana elämisen taito. Voisitko olla vapaampi, elätkö niinkuin haluat? Nykynomadit Päivi ja Santeri Kinnunen pohtivat vapautta, sen menettämistä ja uudelleen saavuttamista eri puolilla maailmaa, erilaisista näkökulmista.  Tutustu tästä.

Adlibriksessä muutoinkin todella kattavat kirjavalikoimat niin e- kuin tavallisia painettuja kirjoja.

10Tarjoan toki myös omat e-kirjani pakettihintaan 🙂 Mukaan voi ladata joulukortin!

joululahjavinkit hyvinvointiin

Valmennukset

11. Elämäsi muutos -verkkokurssi. Todellinen elämänmuutoksen peruskurssi videovalmennusten ja oppimista syventävien tehtävien kautta toteutettuna. Valmentaja: Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -tiimi. Tutustu tästä.

12. Unelma itsestä -online valmennus naisille oman upeuden ja hyvinvoinnin löytämiseen sekä unelmien toteuttamiseen. Valmentajina Tuuli  Kaunisluoto ja Sini-Maria Limnell. Tutustu tästä.

Onko lähipiirissäsi hyviä personal trainereita, ravinto- tai hyvinvointivalmentajia? Osta lahjakortti heidän pakeilleen!

Vaurastuminen

Rahastosäästämisen aloitus (tai uudelleen aktivointi.) Tämä lahja kannattaa antaa joko itselle tai omille lapsille. Muille säästäminen on vähän kimurantimpaa ja sen verran pitkäjänteistä hommaa, että lahjansaaja joutuu odottelemaan vähintään muutaman vuoden.

Säännöllinen kuukausisäästäminen rahastoon kannattaa kuitenkin aloittaa heti, jos sitä ei vielä tee. Nimeä se vaikka vapausrahastoksesi!

13. Kuluttomat Superrahastot Nordnetiltä. Hyviä ja helppoja aloittaa rahastosäästäminen. 15 €:lla kuukaudessa pääsee alkuun. Tutustu tästä -> Sijoita Nordnetin superrahastoon!
Nordnet Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen, aivan uusi ja täysin kuluton indeksirahasto.

14. Henkilökohtaista vaurausvalmennusta raha-asioiden handlaamiseen ja vapauskassan kerryttämiseen tarjoaa mm.

Sähköisen joululahjan voi kirjoittaa lahjansaajan joulukorttiin ja sujauttaa kuoreen tai tehdä itse printattava tai sähköpostilla lähetettävä kortti.

*Huom. osa ylläolevista linkeistä on affiliate /suosittelulinkkejä.

Inspiroivaa joulunaikaa sinulle !

Ps. Täällä meillä Perthissä kävi jo vähän aikainen pukki 🙂

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.