Matkaopas Vapauteen on solminut kumppanuuksia ja räätälöinyt diilejä, joista sinä voit hyötyä reissuillasi sekä vapaamman, sinunnäköisemmän elämän rakentamisessa.

Ideana on se, että kun tarvitset jotakin tuotetta tai palvelua, voit hankkia sen kumppanuuslinkkini tai tarjoamani etukoodin kautta. Saat samalla tuotteesta joko alennusta tai hyvän kaupanpäällisen.  Joka tapauksessa hyödyt! Myös minä saan hyötyä joko alennuksen tai provision muodossa. Näin kaikki voittaa!

Tälle sivulle listaan tuotteita, palveluita tai valmennuksia, joista saat tämän blogin lukijana alennuksia tai joihin voin tarjota kaupanpäällisiä, kuten lahjakortteja verkkokauppaan.

Kumppaniedut vaihtelevat vuoden mittaan, voit seurata niitä tältä sivulta tai lukemalla Vapausposti -uutiskirjettäni.

Tapahtumiin ja valmennuksiin hyvät edut kaupan päälle!

Lähde mukaan suosittelemalleni kurssille tai osta lippu tapahtumaan. Suosittelemani kurssit ja tapahtumat liittyvät esim. digiliiketoimintaan, bloggaamiseen, henkiseen kasvuun, vaurastumiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen, johonkin sellaiseen, jonka avulla voit lisätä vapautta, vaurautta ja onnellisuutta elämässäsi.

Näille kursseille ja valmennuksiin lähteville tarjoan aina aiheeseen liittyviä erityisetuja, tuotteita tai lahjakortteja!

Olen osallistunut suosittelemilleni kursseille itse tai tunnen kurssin / tapahtuman järjestäjän ja hänen työtään riittävästi, jotta voin olla vakuuttunut tuotteen laadusta ja hyödyllisyydestä.

Täysii -seminaarit, Verkosta Vapauteen -tuotteet, Tiia Konttisen verkkokauppa, Amazon Mastery…

Katso valmennustuotteisiin, kirjoihin, kursseihin ja tapahtumiin liittyvät edut täältä!


Alennuksia  & bonuksia reissuun lähtevälle

Airbnb, kansainväliset rahansiirrot, Revolut -kortti, matkatarvikkeiden verkkokauppa… Katso ajantasaiset edut täältä!


Säästä & sijoita & tienaa

Nordnet asiakkuus osake- ja rahastohankintoja varten

Nordnetin kautta voi aloittaa helposti säästämisen 0 € -kuluisiin super-rahastoihin jo alk. 15 € kuukaudessa. Näitä itsekin säästän ja tämä on ehkä se helpoin tapa aloittaa rahastosäästäminen pienin kertasijoituksin. Toki voit halutessasi tehdä Nordnetissä myös osakekauppaa kotimaisilla ja kansainvälisillä osakkeilla. Osakkeiden säilytys siellä on ilmaista, mutta ostoista menee toimeksiantokulut (3-9 € / ostos).

Osakesäästötilin avaaminen taas on se mahdollistaa hyvin korkoa korolle -efektin toteutumisen pitkässä juoksussa. Korkoa korolle on se, joka auttaa ajan myötä luomaan taloudellista vapautta elämään. Laita siis raha tekemään töitä puolestasi!

Katso Nordnetin hyviä opastusvideoita ja kuuntele rahapodia, niin pääset kärryille, jos sijoittaminen ei ole entuudestaan tuttua. Sijoittamiseen kannattaa perehtyä aina hyvin. Kuluttomat indeksirahastot ovat kuitenkin se tavallisesti se vähäriskisin tapa hankkia pankkitiliä parempaa tuottoa säästöilleen.

Voit avata tilin ilmaiseksi ja alkaa tehdä talletuksia salkkuusi sitten, kun sinusta siltä tuntuu. Salkun varoilla voit ostaa rahasto-osuuksia tai haluamiasi osakkeita. Avaa tili ja kirjaudu Nordnetin käyttäjäksi tästä linkistä: saat kiitoksena saat Julia Thurenin “Kaikki rahasta” -kirjan (pokkarin).

kaikki rahasta

 

 

 

 

 

Laita viestiä tästä, kun olet rekisteröitynyt.

 


Lisätienestejä majoitustoiminnalla!

Oletko miettinyt loma-asuntosi, mökkisi, oman kotisi tai sijoitusasunnon lyhytvuokraamista majoituskäyttöön? Booking.com ja Airbnb ovat johtavia alustoja vuokrata tilapäisesti tai kokoaikaisesti ylimääräistä asuintilaa matkailijoille.

Majoittajana voit tienata usein jonkin verran enemmän kuin perinteisessä pitkäaikaisvuokrauksessa, tosin siitä työtäkin koituu. Kuitenkin aika mukavaa ja omaehtoista sellaista! Ja tarvittaessa majoitustoiminnan pyörittämisen voi myös ulkoistaa.

Booking.com – ilmoita asuntosi tai loma-asuntosi Booking.comiin

Hanki vuokratuloja asunnon tai loma-asunnon vuokrauksella. Käyttämällä ->  suosituslinkkiäni <-saat 5 ensimmäistä majoitusta ilman komissiota.

Ryhdy Airbnb -majoittajaksi!

Ala tienaamaan vapauseuroja majoittajana. Voit vuokrata omaa kotiasi vaikkapa poissaolojesi aikana, yhtä huonetta, koko asuntoa tai mökkiä. Asunnon voit ilmoittaa useampaan palveluun, moni ilmoittaa ainakin Airbnb:n ja Bookingin kautta. Rekisteröidy  Airbnb -majoittajaksi tästä!


Hyvinvointi

Unelma Itsestä -valmennukset & verkkokauppa

Unelma Itsestä tarjoaa valmennuksia ja tuotteita naisille vieden kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, unelmien itseä ja unelmien elämää!

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin itse voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. 

Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä-valmennusohjelma hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.”

Normaalihintaiset tuotteet, valmennukset ja valmennuskirjat Unelma Itsestä -verkkokaupasta 15 % alennuksella koodilla “matkaopasvapauteen”. 

Online -valmennuksista ja retriiteistä ajankohtaisia kampanja-alennuksia + bonuksia. Seuraa ilmoittelua!


Hanki helposti 10 € alennuskoodi Matkaopas Vapauteen -verkkokauppaan

Saat 10 € arvoisen lahjakortin Matkaopas Vapauteen -verkkokauppaan, jollakin seuraavista tavoista:

  • Oletko matkustamassa Vietnamiin yli 15 päiväksi? Hanki Vietnamin viisumi (sieltä mistä minäkin) eli Vietnam-visa.comista tämän linkin kautta
  • Tee rahansiirto (yli 250 €) käyttämällä Transferwise -palvelun linkkiäni, saat siirron ilman palvelumaksua + lahjakortin (vain uusille Transferwise -käyttäjille)
  • Aloita rahastosäästäminen tai osakekaupat avaamalla ilmainen asiakkuustili Nordnetiin.

 

Ota yhteyttä minuun heti oston tai rekisteröitymisen jälkeen, niin kerron miten lunastat 10 € arvoisen kiitoksesi. Voit käyttää alennuskoodin haluamaasi tuotteeseen tai tuotepakettiin verkkokaupassani vuoden sisään!


*Huom. Kun ostat kumppanilinkkini kautta, on minun mahdollista tienata suositteluprovisiota tai saada alennusta ko. palvelusta. Win-Win-Win- kaikki voittaa! Kiitos!

(Visited 841 times, 1 visits today)