Hyödy kumppanieduista

Tältä sivulta löydät vapauden tavoittelijalle räätälöityjä alennuksia ja diilejä, joista voit hyötyä reissuillasi sekä omaehtoisemman elämän ja toimeentulon rakentamisessa.

*Sivulla on kumppanuusmarkkinointia

Tälle sivulle listaan tuotteita, palveluita tai valmennuksia, joista saat tämän blogin lukijana alennuksia tai joihin voin tarjota kaupanpäällisiä kuten e-kirjojani ilmaiseksi.

Ideana on se, että kun tarvitset jotakin tuotetta tai palvelua, voit hankkia sen kumppanuuslinkkini tai tarjoamani etukoodin kautta. Saat samalla tuotteesta joko alennusta tai hyvän kaupanpäällisen.  Joka tapauksessa hyödyt! Myös minä saan hyötyä joko alennuksen tai provision muodossa. Näin kaikki voittaa!

Kumppaniedut vaihtelevat vuoden mittaan, voit seurata niitä tältä sivulta tai lukemalla Vapausposti -uutiskirjettäni.

Tapahtumiin ja valmennuksiin hyvät edut kaupan päälle!

Lähde mukaan suosittelemalleni kurssille tai osta lippu tapahtumaan. Suosittelemani kurssit ja tapahtumat liittyvät esim. digiliiketoimintaan, taloustaitoihin, hyvinvointiin, johonkin sellaiseen, jonka avulla voit lisätä vapautta, vaurautta ja onnellisuutta elämässäsi.

Näille kursseille ja valmennuksiin lähteville tarjoan aina aiheeseen liittyviä erityisetuja, kuten alennuksia, bonus-tuotteita tai lahjakortteja!

Olen osallistunut suosittelemilleni kursseille itse tai tunnen kurssin / tapahtuman järjestäjän ja hänen työtään riittävästi, jotta voin olla vakuuttunut tuotteen laadusta ja hyödyllisyydestä.

Suosittelun piiriin ovat kuuluneet mm. Täysii -seminaarit, Verkosta Vapauteen -tuotteet, Tekijäakatemia, Tiia Konttisen valmennukset, kuten Bloggaajasta Ammattilaiseksi & muut valmennustuotteet, Amazon Mastery, Unelma Itsestä-valmennukset. 

Katso valmennuksien, kirjojen, kurssien ja tapahtumien voimassaolevat alennukset ja edut täältä!


Alennuksia  & bonuksia reissuun lähtevälle

Airbnb, kansainväliset rahansiirrot, Revolut -kortti, matkatarvikkeiden verkkokauppa… Katso ajantasaiset edut täältä!


Säästä & sijoita & tienaa

Nordnet asiakkuus osake- ja rahastohankintoja varten

Nordnetin kautta voi aloittaa helposti säästämisen 0 € -kuluisiin indeksirahastoihin jo alk. 15 € kuukaudessa. Näihin itsekin säästän ja tämä on ehkä se helpoin tapa aloittaa rahastosäästäminen pienin kertasijoituksin. Toki voit halutessasi tehdä Nordnetissä myös osakekauppaa kotimaisilla ja kansainvälisillä osakkeilla. Osakkeiden säilytys siellä on ilmaista, mutta ostoista ja myynneistä menee toimeksiantokulut (3-9 € / toimeksianto).

Osakesäästötilin avaaminen taas mahdollistaa hyvin korkoa korolle -efektin toteutumisen pitkässä juoksussa sekä tilin sisäiset kaupat ilman verojen maksua välillä. Korkoa korolle -ilmiöhän on se, joka vuosien kuluessa auttaa luomaan taloudellista vapautta elämään. Laita siis raha tekemään töitä puolestasi!

Katso Nordnetin hyviä koulutusvideoita ja kuuntele rahapodia, niin pääset kärryille, jos sijoittaminen ei ole entuudestaan tuttua. Sijoittamiseen kannattaa perehtyä aina hyvin. Kuluttomat indeksirahastot ovat kuitenkin se tavallisesti se vähäriskisin tapa hankkia pankkitiliä parempaa tuottoa säästöilleen.

Voit avata tilin ilmaiseksi ja alkaa tehdä talletuksia salkkuusi sitten, kun sinusta siltä tuntuu. Salkun varoilla voit ostaa rahasto-osuuksia tai haluamiasi osakkeita.

Avaa tili ja kirjaudu Nordnetin käyttäjäksi tästä linkistä, niin saat kiitoksena saat Toimistosta travelleriksi – Matkaopas Vapaampaan elämään e-kirjan.

Toimistosta travelleriksi ekirja

 

 

 

 

 

Laita viestiä tästä, kun olet rekisteröitynyt, niin lähetän e-kirjasi.

 


Lisätienestejä majoitustoiminnalla!

Oletko miettinyt loma-asuntosi, mökkisi, oman kotisi tai sijoitusasunnon lyhytvuokraamista majoituskäyttöön? Booking.com ja Airbnb ovat johtavia alustoja vuokrata tilapäisesti tai kokoaikaisesti ylimääräistä asuintilaa matkailijoille.

Majoittajana voit tienata usein jonkin verran enemmän kuin perinteisessä pitkäaikaisvuokrauksessa, tosin siitä työtäkin koituu. Kuitenkin aika mukavaa ja omaehtoista sellaista! Ja tarvittaessa majoitustoiminnan pyörittämisen voi myös ulkoistaa.

Ryhdy Airbnb -majoittajaksi – Saat vinkit ilmoituksesi optimointiin!

Ala tienaamaan vapauseuroja majoittajana. Voit vuokrata omaa kotiasi vaikkapa poissaolojesi aikana, yhtä huonetta, koko asuntoa tai mökkiä. Asunnon voit ilmoittaa useampaan palveluun, moni ilmoittaa ainakin Airbnb:n ja Bookingin kautta. Rekisteröidy  Airbnb -majoittajaksi tästä!

Kun rekisteröidyt linkkini kautta, autan sinua viilaamaan asuntoilmoituksesi kuntoon. Annan omat vinkkini Airbnb-ilmoitukseesi, jotta se olisi mahdollisimman houkutteleva ja informatiivinen varausten saamiseksi. Ota yhteyttä sähköpostitse ja lähetä minulle ilmoitusluonnoksesi, saat palautteen ja tarvittaessa ehdotukset sen muokkaamiseksi.


Hyvinvointi

Unelma Itsestä -valmennukset & verkkokauppa

Unelma Itsestä tarjoaa valmennuksia ja tuotteita naisille vieden kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, unelmien itseä ja unelmien elämää!

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin itse voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. 

Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä-valmennusohjelma hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.”

Normaalihintaiset tuotteet, valmennukset ja valmennuskirjat Unelma Itsestä -verkkokaupasta 15 % alennuksella koodilla ”matkaopasvapauteen”. 

Online -valmennuksista ja retriiteistä ajankohtaisia kampanja-alennuksia + bonuksia. Seuraa ilmoittelua!


Hanki helposti 10 € alennuskoodi Matkaopas Vapauteen -verkkokauppaan

Saat 10 € arvoisen alennuskoodin Matkaopas Vapauteen -verkkokauppaan, jollakin seuraavista tavoista:

  • Oletko matkustamassa Vietnamiin yli 15 päiväksi? Hanki Vietnamin viisumi (sieltä mistä minäkin) eli Vietnam-visa.comista tämän linkin kautta
  • Tee rahansiirto (yli 250 €) käyttämällä Wise -palvelun linkkiäni, saat siirron ilman palvelumaksua + lahjakortin (vain uusille Wise -käyttäjille)
  • Aloita rahastosäästäminen tai osakekaupat avaamalla ilmainen asiakkuustili Nordnetiin.

Ota yhteyttä minuun heti oston tai rekisteröitymisen jälkeen, niin lähetän alekoodisi. Voit käyttää alennuskoodin haluamaasi tuotteeseen tai tuotepakettiin verkkokaupassani vuoden sisään!

Matkoihin liittyvät edut täällä!


*Huom. Kun ostat kumppanilinkkini kautta, on minun mahdollista tienata suositteluprovisiota tai saada alennusta ko. palvelusta. Win-Win-Win- kaikki voittaa! Kiitos!

(Visited 1 121 times, 1 visits today)