Etuja matkoille

Alennuksia  & bonuksia reissuun & tuloja omaan taskuun

Seuraavista palveluista saat rahanarvoisia etuja tai alennuksia seuraaville reissuillesi! Kun käytät suosittelukoodiani tai linkkiäni saan myös itse rahanarvoisen edun tai komission. Molemmat hyödymme!

Airbnb – majoitus

Kirjaudu ja tee ensimmäinen varaus Airbnb:stä, saat 30 € alennuksen tällä Airbnb -suosittelulinkilläni. Voit kirjautua nyt, ottaa pisteet talteen ja tehdä varauksen myöhemmin.

airbnb alennus matkaopas vapauteen


Kansainväliset rahansiirrot

  • Oletko avaamassa pankkitiliä toiseen maahan ja tilille pitäisi siirtää rahaa kotimaan tililtä?
  • Siirtämässä rahaa ulkomaalaiselle kaverille tai maksamassa vuokraa vuokranantajalle?
  • Haluatko siirtää matkalla rahaa jonkun paikallisen tutun tilille, jotta voit nostaa paikallista valuuttaa ulos ilman pankkimaksuja hyvään kurssiin?

Nämä ovat esimerkiksi tilanteita, jolloin kansainvälinen rahansiirto tulee tarpeeseen.

Rahansiirto suomalaiselta tililtä ulkomaiselle tilille (tai toisinpäin, kunhan tili on omissa nimissäsi) kannattaa tehdä Transferwise -palvelulla, joka on edullinen, turvallinen ja nopea rahansiirtopalvelu. Ensimmäinen siirto ilman kuluja tästä.

Kun siirrät yhdellä kertaa rahaa enintään 670 €  saat siirron kokonaan ilman kuluja linkkiäni käyttämällä. Tätä suuremmista summista menee pieni palvelumaksu, mutta se on joka tapauksessa edullisempi kuin normaali palvelumaksu Transferwisella saati pankin tai Western Unionin kautta hoidettuna.

Pankkiin nähden Transferwise on myös yksinkertaisempi käyttää. Rahaa voi lähettää pankkitililtä tai luottokortilta.

Hyödy tuplasti!  Kun teet kansainvälisen rahansiirron arvoltaan yli 250 €  suosittelulinkkiäni käyttämällä saat:

a) siirron ilman palvelumaksua ja

b) lisäksi palkitsen sinut joko lähettämällä Nippu kuntoon – Taloustietoisen reissaajan opas -e kirjan! (arvo 16,90 €) tai 10 € arvoisen lahjakortin verkkokauppaani

Nyt on hyvä diili! Mutta toimii vain, jos et ole aiemmin käyttänyt Transferwisea. Laita viestiä siirron tehtyäsi, niin lähetän haluamasi bonuksen 🙂

Voit myös kysyä, jos tarvitset neuvoa rahansiirtoon liittyvissä asioissa.


Revolut Prepaid -maksukortti reissuun

Reissussa on hyvä olla vähintään 2-3 korttia mukana, itselläni on nykyisin neljä! Suomalaisen pankki/luottokortin rinnalle yksi hyvä vaihtoehto on Revolut -kortti. Korttia käytetään yhdessä kätevän puhelinsovelluksen kanssa, voit siirtää kortille rahaa sen verran kuin kulloinkin tarve, voit lähettää tai pyytää maksuja kortille sovelluksen kautta. Kortti toimii normaalina nosto- ja maksukorttina pankkikortin tapaan.

Kortin käytöstä ei veloita pankkimaksuja kun nostat automaatilla. Standard -kortilla raja 200 €/ kk. Metal kortilla 600 € /kk. Tämän rajankin jälkeen maksut jäävät pienemmiksi kuin suomalaisella kortilla rahaa nostettaessa. Kortin voi sulkea heti itse jos se varastetaan tai epäilet jotain väärinkäytöstä.

Metal -kortilla on valmiiksi matkavakuutus ja lentokenttäloungejen käyttöetu.

Kortti toimitetaan sinulle ilmaiseksi kotiisi. Saat sen tilaamalla tämän linkin kautta. Jos tilaat Premium tai Metal -kortin lähetän sinulle vielä kiitoksena Taloustietoisen reissaajan oppaan (e-kirja, arvo 16,90€).

Kortin tilaaminen käy näin: Klikkaa antamaani linkkiä -> syötä puhelinnumerosi sivulla olevaan kenttään. Tämän jälkeen saat tekstiviestinä linkin, josta pääset lataamaan Revolut -sovelluksen puhelimeesi.

Sovelluksen ladattuasi vahvistat henkilöllisyytesi ja seuraavaksi voit tilata haluamasi kortin tutkittuasi vaihtoehdot läpi. Revolut -tilin avaaminen sovelluksella ja Standard -kortin tilaaminen ja käyttäminen ei maksa mitään. Voit päivittää kortin myöhemmin halutessasi Premium tai Metal -malliin, joissa enemmän ominaisuuksia, mutta myös kuukausimaksu.

 

Revolut -kortin tilaaminen on yksinkertainen prosessi

 

Revolut kortti basic premium prepaid
Meiltä löytyy sekä Standard -kortti että Metal -kortti

Viisumi Vietnamiin

15 päivän – 3 kk matkalle Vietnamiin tarvitset viisumin. Viisumia varten tilataan netin kautta maksullinen hyväksymiskirje, jonka kanssa itse viisumin saa sitten kentällä saapuessaan maahan.  Vietnam-Visa.comin kautta homma sujuu nopeasti näppärästi. Huom. Ostamalla matkakumppanin kanssa viisumit samaan aikaan, saa viisumin vielä hieman edullisemmin.

Itselläni on hyvät kokemukset Vietnam-Visa.comista ja siksi suosittelen sitä.

Lue, miten viisumin haku toimii ja kokemuksiani Vietnamin viisumeihin liittyen.


Reissukamppeet – My travel stuff -verkkokauppa -20%

Kotimaisesta verkkokaupasta näppärät reissukamat ja pientarvikkeet matkalle mukaan. Käyttämällä koodia ”matkaopasvapauteen” saat 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista!

(Visited 561 times, 1 visits today)