Etuja kumppaneilta


Matkaopas Vapauteen on solminut kumppanuuksia, joista sinäkin voit hyötyä elämänmuutosprojekteissasi. Tälle sivulle listaan tuotteita, palveluita tai valmennuksia, joista saat tämän blogin lukijana alennuksia tai joihin voin tarjota kaupanpäällisiä. Kumppaniedut vaihtelevat vuoden mittaan.

Unelma Itsestä -valmennustuotteet

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä-valmennusohjelma hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.”

Kaikista Unelma Itsestä -verkkokaupan tuotteista, saat 15 % alen koodilla “matkaopasvapauteen”

Säästä & sijoita Nordnetin kautta

Nordnetin kautta voi aloittaa säästämisen 0 -kuluisiin super-rahastoihin jo 15 € kuukaudessa. Näitä itsekin harrastan. Tai toki voit halutessasi tehdä siellä osakekauppaa. Kun kirjaudut Nordnetin käyttäjäksi oheisesta linkistä, saat kiitoksena 10 € lahjakortin verkkokauppani tuotteisiin (laita viestiä, kun olet rekisteröitynyt). ->
Valitse rahastosäästäminen ilman merkintä- ja lunastuspalkkioita

Reissuun

Airbnb – kirjaudu ja tee ensimmäinen varaus, saat 35 € edun tästä.

Booking.com – hotellivaraukset, 15 € alennus varauksestasi tästä (hyvitetään jälkikäteen)

Rahansiirto Suomitililtä ulkomaiselle tilille Transferwise -palvelulla (edullisin ja nopein), ensimmäinen siirto ilman kuluja tästä. (n.600 € asti)

Uskalla Innostua -valmennustalo, tapahtumat & verkkokauppa (tulossa)

 *Huom. Kun ostat kumppanilinkkini kautta, on minun mahdollista tienata pientä suositteluprovisiota. Kiitos!

 

(Visited 103 times, 1 visits today)