Etuja kumppaneilta


Matkaopas Vapauteen on solminut kumppanuuksia, joista sinäkin voit hyötyä elämänmuutosprojekteissasi. Tälle sivulle listaan tuotteita, palveluita tai valmennuksia, joista saat tämän blogin lukijana alennuksia tai joihin voin tarjota kaupanpäällisiä.

Täysii -seminaari la 25.11. 2017 Tampere -talossa

Inspiroitumista, oivallusta ja verkostoitumista samanhenkisten ihmisten parissa. Vuotuinen seminaari kerää Tampere -talon täyteen elämään intohimoisesti suhtautuvaa porukkaa ja 12 inspiroivaa puhujaa. Itselleni historian ensimmäinen Täysii seminaari -oli omaa muutostyötäni vauhdittanut tapahtuma.

Ostamalla lipun tämän linkin kautta osallistut yhden ylimääräisen lipun arvontaan ja saat lisäksi 20 € arvoisen lahjakortin Matkaopas Vapauteen -verkkokauppaan. Laita viesti heti lipun ostettuasi niin saat edut!

Vauras Nainen -valmennukset

Asuntopäivä – Asiaa asuntosijoittamisesta

Asuntopäivä La 27.1. 2018 Helsingissä.  Asuntosijoittamisesta kiinnostuneille tai sitä jo harjoittaville. -100 € alennus normaalihinnasta 6.12.2017 asti, käyttämällä koodia: LQKOUDK0F7

Huom. Asuntopäivä on sekä naisille että miehille suunnattu 🙂

100 € alennuksen lisäksi voit valita kaupanpäälliseksi haluamasi e-kirjan: Toimistosta travelleriksi tai Nippu kuntoon -taloustietoisen reissaajan opas. Laitat vaan viestiä minulle.

 

Bloggaajasta Ammattilaiseksi -valmennus

Bloggaamisella lisätuloja & blogin hyödyntäminen yritystoiminnan alustana. Lähde mukaan ilmaiseen workshoppiin!

Unelma Itsestä -valmennustuotteet

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä-valmennusohjelma hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.”

Kaikista Unelma Itsestä -verkkokaupan tuotteista, saat 15 % alen koodilla “matkaopasvapauteen”

Säästä & sijoita Nordnetin kautta

Nordnetin kautta voi aloittaa säästämisen 0 -kuluisiin super-rahastoihin jo 15 € kuukaudessa. Näitä itsekin harrastan. Tai toki voit halutessasi tehdä siellä osakekauppaa. Kun kirjaudut Nordnetin käyttäjäksi oheisesta linkistä, saat kiitoksena 10 € lahjakortin verkkokauppani tuotteisiin (laita viestiä, kun olet rekisteröitynyt). ->
Valitse rahastosäästäminen ilman merkintä- ja lunastuspalkkioita

Reissuun

Airbnb – kirjaudu ja tee ensimmäinen varaus, saat 35 € edun tästä.

Booking.com – hotellivaraukset, 15 € alennus varauksestasi tästä (hyvitetään jälkikäteen)

Rahansiirto Suomitililtä ulkomaiselle tilille Transferwise -palvelulla (edullisin ja nopein), ensimmäinen siirto ilman kuluja tästä. (n.600 € asti)

Uskalla Innostua -valmennustalo, tapahtumat & verkkokauppa (tulossa)

 *Huom. Kun ostat kumppanilinkkini kautta, on minun mahdollista tienata pientä suositteluprovisiota. Kiitos!

 

(Visited 69 times, 2 visits today)