Hyödy kumppanieduista


Matkaopas Vapauteen on solminut kumppanuuksia ja räätälöinyt diilejä, joista sinä voit hyötyä reissuillasi sekä vapaamman, sinunnäköisemmän elämän rakentamisessa.

Ideana on se, että kun tarvitset jotakin tuotetta tai palvelua, voit hankkia sen kumppanuuslinkkini tai tarjoamani etukoodin kautta. Saat samalla tuotteesta joko alennusta tai hyvän kaupanpäällisen.  Jokatapauksessa hyödyt! Myös minä saan hyötyä joko alennuksen tai provision muodossa. Näin kaikki voittaa!

Tälle sivulle listaan tuotteita, palveluita tai valmennuksia, joista saat tämän blogin lukijana alennuksia tai joihin voin tarjota kaupanpäällisiä, kuten lahjakortteja verkkokauppaan.

Kumppaniedut vaihtelevat vuoden mittaan, voit seurata niitä tältä sivulta tai lukemalla Vapausposti -uutiskirjettäni.

-> Selaa sivua alaspäin ja lue näistä palveluista ja tuotteista lisää!

Suosittelemiini valmennuksiin hyvät edut kaupan päälle!

Lähde mukaan suosittelemalleni kurssille tai osta lippu tapahtumaan. Suosittelemani kurssit ja tapahtumat liittyvät esim. digiliiketoimintaan, bloggaamiseen, henkiseen kasvuun, vaurastumiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen, johonkin sellaiseen, jonka avulla voit lisätä vapautta, vaurautta ja onnellisuutta elämässäsi.

Näille kursseille ja valmennuksiin lähteville tarjoan aina aiheeseen liittyviä erityisetuja, tuotteita tai lahjakortteja!

Olen osallistunut suosittelemilleni kursseille itse tai tunnen kurssin / tapahtuman järjestäjän ja hänen työtään riittävästi, jotta voin olla vakuuttunut tuotteen laadusta ja hyödyllisyydestä.

Saat tiedon näistä kursseista ajantasaisesti tältä sivulta tai uutiskirjeestä.


Täysii -seminaari 2019 – Teemalla Rohkeus, Tampere-Talo 16.11. 2019

TÄYSII 2019 -seminaarin puhujat ja puheenvuorot:

 • Mika Poutala | Kaikki peliin – muutto Kanadaan koko perheen voimin
 • Anna Taipale | Rohkeus on pelon rakastamista
 • Harri Gustafsberg | Poliisin erikoisyksiköstä rohkeasti valmentamisen edelläkävijäksi
 • Tara Lange | Parisuhteeseen sitoutuminen on todellista rohkeutta
 • Jari Koponen | Mistä rohkeutta terveiden rajojen asettamiseen?
 • Auli Malimaa | Onko sinulla rohkeutta olla onnellinen?
 • Jaana Villanen | Rohkeus toimia itselleen merkityksellisellä tavalla
 • Petri Hiissa | Toteuta rohkeasti näkyäsi – ota ensimmäinen askel ennen kuin olet valmis
 • Jaana Hautala | Pysähdy rohkeasti omien tunteiden ja keskeneräisyyden äärelle
 • Hjallis Harkimo | Tee rohkeasti täysillä – älä hiihdä puolilla valoilla
 • Riikka Pajunen | Rohkeasti sinä – vahvuudet esiin oman näköisen työelämän luomisessa
 • Tuukka Temonen | Rohkeus on velvollisuus

Lippupaketti 97 € sisältää:

 • TÄYSII 2019 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)
 • TÄYSII 2018 -seminaarin videotallenteet (arvo 47€)

Kun tilaat seminaarilippusi linkkiäni käyttämällä saat kiitoksena kirjan:

Ilkka Koppelomäki: “Saa mitä haluat – Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen”

Voit myös katsoa vuoden 2016 Täysii -seminaarin tallenteet inspiraatioksi täältä!

Bloggaajasta Ammattilaiseksi – valmennus

Blogivalmentaja ja ystäväni Tiia Konttinen on rakentanut huikean valmennuskokonaisuuden bloggaajien tueksi ja avuksi.

Voit opiskella bloggaamisen taitoja, blogilla tienaamista bloggaajana / yrittäjänä joko:
a sisällöntuottajien tai
(aukeaa syksyllä 2019)

b yrittäjä-bloggaajien valmennuskokonaisuudessa (itseopiskeluvalmennus avoinna)

Lue kahdesta blogilla ansaitsemisen tavasta täältä. Sieltä näet myös ne lisäedut, joita tarjoan sinulle, kun liityt mukaan linkkini kautta!

 


Alennuksia  & bonuksia reissuun & tuloja omaan taskuun

Airbnb – majoitus

Kirjaudu ja tee ensimmäinen varaus Airbnb:stä, saat 30 € alennuksen  tästä. Voit kirjautua nyt, ottaa pisteet talteen ja tehdä varauksen myöhemmin.

Ryhdy Airbnb -majoittajaksi!

Ala tienaamaan vapauseuroja majoittajana. Voit vuokrata omaa kotiasi vaikkapa poissaolojesi aikana, yhtä huonetta, koko asuntoa tai mökkiä. Rekisteröidy majoittajaksi linkkiäni käyttämällä, niin saat kiitoksena Lyhytvuokraajan minioppaan (heti kun se on valmis)!


Kansainväliset rahansiirrot

 • Oletko avaamassa pankkitiliä toiseen maahan ja tilille pitäisi siirtää rahaa?
 • Siirtämässä rahaa ulkomaalaiselle kaverille?
 • Haluatko siirtää matkalla rahaa jonkun paikallisen tutun tilille, jotta voit nostaa paikallista valuuttaa ulos ilman pankkimaksuja hyvään kurssiin?

Nämä ovat esimerkiksi tilanteita, jolloin kansainvälinen rahansiirtäminen tulee tarpeeseen.

Rahansiirto suomalaiselta tililtä ulkomaiselle tilille (tai toisinpäin, kunhan tili on omissa nimissäsi) kannattaa tehdä Transferwise -palvelulla, joka on edullinen, turvallinen ja nopea rahansiirtopalvelu. Ensimmäinen siirto ilman kuluja tästä.

Kun siirrät rahaa max. 670 €  saat siirron kokonaan ilman kuluja linkkiäni käyttämällä. Tätä suuremmista summista menee pieni palvelumaksu, mutta se on joka tapauksessa edullisempi kuin normaali palvelumaksu Transferwisella saati pankin tai Western Unionin kautta hoidettuna.

Pankkiin nähden Transferwise on myös yksinkertaisempi  käyttää. Rahaa voi lähettää pankkitililtä tai luottokortilta.

Tuplaetu! -> Kun teet kansainvälisen rahansiirron arvoltaan yli 250 €  suosittelulinkkiäni käyttämällä saat:

a) siirron ilman palvelumaksua ja

b) lisäksi palkitsen sinut joko lähettämällä Nippu kuntoon – Taloustietoisen reissaajan opas -e kirjan! (arvo 16,90 €) tai 10 € arvoisen lahjakortin verkkokauppaani

Nyt on hyvä diili! Mutta toimii vain, jos et ole aiemmin käyttänyt Transferwisea. Laita viestiä siirron tehtyäsi, niin lähetän haluamasi bonuksen 🙂

Voit myös kysyä, jos tarvitset neuvoa rahansiirtoon liittyvissä asioissa.

 

 


Booking.com – hotellivaraukset

Saat 15 € alennuksen majoitusvarauksestasi, kun käytät linkkiäni -> tästä (15 € hyvitetään kortillesi majoittumisen jälkeen). 15 € hyvityksen voi käyttää vain kerran / linkki.

Booking.com – ilmoita asuntosi tai loma-asuntosi Booking.comiin

Hanki vuokratuloja asunnon tai loma-asunnon vuokrauksella. Käyttämällä ->  suosituslinkkiäni <-saat 5 ensimmäistä majoitusta ilman komissiota ja lisäksi lähetän sinulle (tekeillä olevan) Lyhytvuokraajan minioppaan, kun olet rekisteröitynyt.


Viisumi Vietnamiin

15 päivän – 3 kk matkalle Vietnamiin tarvitset viisumin. Viisumia varten tilataan netistä kautta maksullinen  hyväksymiskirje, jonka kanssa itse viisumin saa sitten kentällä saapuessaan maahan.  Vietnam-Visa.comin kautta homma sujuu nopeasti näppärästi. Ostamalla matkakumppanin kanssa viisumit samaan aikaan, saa viisumin vielä hieman edullisemmin.

Lue postaus Vietnamin viisumeihin liittyen.


Reissukamppeet – My travel stuff -verkkokauppa -20%

Kotimaisesta verkkokaupasta näppärät reissukamat ja pientarvikkeet matkalle mukaan. Käyttämällä koodia “matkaopasvapauteen” saat 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista!


Hanki helposti 10 € lahjakortti Matkaopas Vapauteen -verkkokauppaan

Saat 10 € arvoisen lahjakortin Matkaopas Vapauteen -verkkokauppaan, jollakin seuraavista tavoista:

 • Oletko matkustamassa Vietnamiin yli 15 päiväksi? Hanki Vietnamin viisumi (sieltä mistä minäkin) eli Vietnam-visa.comista tämän linkin kautta
 • Tee rahansiirto (yli 250 €) käyttämällä Transferwise -palvelun linkkiäni, saat siirron ilman palvelumaksua + lahjakortin (vain uusille Transferwise -käyttäjille)
 • Aloita rahastosäästäminen tai osakekaupat avaamalla ilmainen asiakkuustili Nordnetiin.
 • Tilaa Mondo-matkalehti alla olevaa banneria klikkaamalla, saat puolen vuoden lehdet -30% + lahjakortin

Ota yhteyttä minuun heti oston tai rekisteröitymisen jälkeen, niin kerron miten lunastat 10 € arvoisen kiitoksesi. Voit käyttää lahjakortin alennuksena haluamaasi tuotteeseen tai tuotepakettiin verkkokaupassani!

Säästä & sijoita

Nordnet asiakkuus osake- ja rahastohankintoja varten

Nordnetin kautta voi aloittaa helposti säästämisen 0 € -kuluisiin superrahastoihin jo alk. 15 € kuukaudessa. Näitä itsekin harrastan ja tämä on ehkä helpoin tapa aloittaa säästäminen pienin kertasijoituksin. Tai toki voit halutessasi tehdä Nordnetissä myös osakekauppaa kotimaisilla ja kansainvälisillä osakkeilla. Osakkeiden säilytys siellä on ilmaista, mutta ostoista menee toimeksiantokulut.

Korkoa korolle -efekti on se joka auttaa ajan myötä luomaan taloudellista vapautta elämään. Laita siis raha tekemään töitä puolestasi nyt!

Katso Nordnetin hyviä opastusvideoita ja kuuntele rahapodia, niin pääset kärryille, jos sijoittaminen ei ole tuttua. Sijoittamiseen kannattaa perehtyä aina hyvin. Kuluttomat indeksirahastot ovat kuitenkin se vähäriskisin tapa hankkia pankkitiliä parempaa tuottoa säästöilleen.

Voit avata tilin ilmaiseksi ja alkaa tehdä talletuksia salkkuusi sitten, kun sinusta siltä tuntuu. Salkun varoilla voit ostaa rahasto-osuuksia tai haluamiasi osakkeita. Avaa tili ja kirjaudu Nordnetin käyttäjäksi tästä linkistä: saat kiitoksena 10 € lahjakortin verkkokauppani tuotteisiin.

(Laita viestiä tästä, kun olet rekisteröitynyt).


Talouskoulu Pantteri: Vauhtistartti rahasto- ja osakesijoittamiseen

Kiinnostaako sijoittamisen opiskelu välineenä passiivisiin tuloihin, vaurastumiseen ja sitä myöten vapaampaan elämään, mutta kaipaat lisää osaamista?

Aloittelevan ja vähän edistyneemmänkin sijoittajan perustietopaketti saatavilla nyt käytännöllisen verkkovalmennuksen muodossa.

Miten päästä alkuun ja mitä kaikkea on hyvä tietää arvopapereista, sijoitustuotteista, markkinoiden liikkeistä ja oman talouden perusteista? Kuinka laatia oma sijoitussuunnitelma?

6 viikon kurssilla opit nämä asiat ja saat hyvät valmiudet edetä ja kehittyä sijoittajana.

Koodilla “matkaopasvapauteen” saat 20% alennuksen verkkovalmennuksesta ja lisäksi bonuksena kirjat: Erilainen ote omaan talouteen (pokkari) sekä Nippu kuntoon – Taloustietoisen reissaajan oppaan (e-kirja).

Tutustu ja ilmottaudu seuraavaan vauhtistartti valmennukseen täältä!

Hyvinvointi

Unelma Itsestä -valmennukset & verkkokauppa

Unelma Itsestä tarjoaa valmennuksia ja tuotteita naisille vieden kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, unelmien itseä ja unelmien elämää!

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin itse voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. 

Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä-valmennusohjelma hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.”

Normaalihintaiset tuotteet, valmennukset ja valmennuskirjat Unelma Itsestä -verkkokaupasta 15 % alennuksella koodilla “matkaopasvapauteen”. 

Myös ihanat Unelma itsestä -retriitit Suomessa ja Balilla, hyödynnä kumppaniale!

Balin retriitti 8.-15.10. 2019

Käytä koodia “matkaopasvapauteen” niin saat 15 % alennusta retrittien hinnoista!

Online -valmennuksista ja retriiteistä ajankohtaisia kampanja-alennuksia + bonuksia. Seuraa ilmoittelua!


*Huom. Kun ostat kumppanilinkkini kautta, on minun mahdollista tienata suositteluprovisiota tai saada alennusta ko. palvelusta. Win-Win-Win- kaikki voittaa! Kiitos!

(Visited 661 times, 1 visits today)