Etuja kumppaneilta


Matkaopas Vapauteen on solminut kumppanuuksia, joista sinäkin voit hyötyä elämänmuutosprojekteissasi. Tälle sivulle listaan tuotteita, palveluita tai valmennuksia, joista saat tämän blogin lukijana alennuksia tai joihin voin tarjota kaupanpäällisiä. Kumppaniedut vaihtelevat vuoden mittaan.

Unelma Itsestä -valmennukset & verkkokauppa

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin itse voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä-valmennusohjelma hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.”

Normaalihintaiset tuotteet Unelma Itsestä -verkkokaupasta 15 % alennuksella koodilla “matkaopasvapauteen”.

Online -valmennuksista ajankohtaisia kamppanja-alennuksia + bonuksia. Seuraa ilmoittelua!


Alennuksia reissuun

*Airbnb – kirjaudu ja tee ensimmäinen varaus, saat 35 € alennuksen  tästä.

*Rahansiirto Suomitililtä ulkomaiselle tilille Transferwise -palvelulla (edullinen, turvallinen ja nopea rahansiirtopalvelu), ensimmäinen siirto ilman kuluja tästä.

Siirron 670 € asti saat kokonaan ilman kuluja linkkiäni käyttämällä. Tätä suuremmista summista menee pieni palvelumaksu, mutta se on joka tapauksessa edullisempi kuin normaali palvelumaksu Transferwisella.

Huom!!! Kun teet suosittelulinkkiäni käyttämällä rahansiirron, joka on arvoltaan yli 250 € saat:

a) siirron ilman palvelumaksua ja

b) lisäksi palkitsen sinut lähettämällä Nippu kuntoon – Taloustietoisen reissaajan opas -e kirjan! (arvo 16,90 €)

Nyt on hyvä diili! Laita viestiä siirron tehtyäsi, niin lähetän kirjasi 🙂

 

 

 

*Booking.com – hotellivaraukset, saat 15 € alennuksen varauksestasi kun käytät linkkiäni -> tästä (15 € hyvitetään kortillesi jälkikäteen)

Säästä & sijoita Nordnetin kautta

Nordnetin kautta voi aloittaa helposti säästämisen 0 -kuluisiin super-rahastoihin jo alk. 15 € kuukaudessa. Näitä itsekin harrastan. Tai toki voit halutessasi tehdä siellä myös osakekauppaa kotimaisilla ja kansainvälisillä osakkeilla.

Kun kirjaudut Nordnetin käyttäjäksi oheisesta linkistä, saat kiitoksena 10 € lahjakortin verkkokauppani tuotteisiin (laita viestiä, kun olet rekisteröitynyt). ->

Valitse rahastosäästäminen ilman merkintä- ja lunastuspalkkioita

 

 

*Huom. Kun ostat kumppanilinkkini kautta, on minun mahdollista tienata suositteluprovisiota tai saada alennusta ko. palvelusta. Win-Win-Win! Kiitos!

 

(Visited 216 times, 1 visits today)