Kehity ja tienaa bloggaajana


Haluatko…

  • Aloittaa blogin ja tehdä kaiken alusta asti oikein?
  • Viedä olemassaolevan blogisi uudelle ammattimaisemmalle tasolle?
  • Hankkia lisää lukijoita?
  • Kehittyä tuottamaan heille hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä?
  • Toteuttaa toiminnallisesti ja ulkoisesti pätevä & kiinnostava blogisivusto?
  • Oppia tapoja saada blogin kautta tuloja?
  • Luoda blogin ympärille kokonaisen liiketoimintakonseptin?
  • Säästää yli 400 € ? (toimimalla viim. 15.6. voit!)

Haaveiletko mahdollisuudesta rahoittaa osan elämisestäsi ja oleskeluista ulkomailla ja esim. matkaillessasi blogin kautta? Tai haluatko muuten vaan alkaa vähentää riippuvuuttasi palkkatöistä?

Blogin kautta lisätienestien hankkiminen voi olla hyvinkin yksi tapa aloittaa itsenäisempi ja riippumattomampi elämäntyyli. Ja toisille se tuo jossain vaiheessa koko elannon.

Miten tähän sitten pääsee?

Tie ammattimaiseksi ja säännöllisiä tienestejä saavaksi bloggaajaksi voi olla pitkä ja mutkikas, ellei sitten ole erityisen onnekas, alansa huippu, omaa poikkeuksellisen hyviä kontakteja tai todella seksikästä blogiaihetta 🙂

Lohdullista on se, että ilmankin näitä edellä mainittuja kriteereitä, kuka tahansa voi tulla hyväksi ja kiinnostavaksi bloggaajaksi. Tosin harvalta se onnistuu ihan yksin ja ilman opiskelua, ainakaan kovin nopealla aikataululla.

Sen sijaan hyvillä ohjeilla ja ammattitaitoisella  valmennuksella blogin sisältöä ja sen markkinointia voi kehittää uusiin ulottuvuuksiin ja blogin ympärille voi rakentaa erilaisia siihen soveltuvia ansainnan muotoja.

Toinen puoli on sitten se, että menestyäkseen bloggaajana pitää varata aikaa opiskeluun, sitoutua ja olla valmis tekemään töitä blogin kehittämisen suhteen. Senhän varmaan tiesitkin. Mutta täysin mahdollista se siis on!

Paras tapa kehittyä ja oppia on tehdä se muiden kanssa ja sellaisen valmentajan ohjauksessa, joka on onnistunut kehittämään suosittuja ja kaupallisesti menestyneitä blogeja ja vieläpä sangen lyhyessä ajassa. Ammattilaisen opastuksessa säästyy myös aikaa, rahaa ja hermoja.

Puhun  tietenkin Tiia Konttisen “Bloggaajasta ammattilaiseksi” -valmennusyhteisöstä bloggaajille. Olen itse ollut mukana ensimmäisestä pilottikurssista lähtien jo yli vuoden ajan ja voin todella sydämestäni suositella tätä koulutusta ja valmennusmateriaaleja, joita Tiia tuottaa. Ja koko yhteisöä kokonaisuutena.

Bloggaajasta ammattilaiseksi -yhteisöön kuuluminen tarkoittaa, että sinulla on 24/7, Suomen kielinen kattava bloggauskoulutus ja siihen liittyvä liiketoiminnallinen valmennuspuoli käytettävissäsi. Muut yhteisön jäsenet sekä valmentaja Tiia auttavat ja neuvovat kaikessa, mitä vaan kehtaa kysyä.

Itse käyn läpi lähes viikottain jotakin valmennuksen koulutusvideoita ja sitäkin useammin poikkean fb-ryhmässä. Se on mukava tuki, kun näin itsekseen täällä maailmalla pyörii ja blogiansa rakentelee.

bloggaajasta ammattilaiseksi

Maailmalla bloggajan työpisteet ovat vaihtelevia. Tämä oli työpisteeni talonvahtina ollessa Perthin Maddingtonissa.

Bloggaajasta ammattilaiseksi valmennusalustalla on jatkuvasti kasvava määrä materiaalia ja valmennusvideoita kaikesta bloggaamiseen ja siinä kehittymiseen sekä blogilla tienaamiseen liittyvästä.

Jäsenyyteen kuuluu myös facebook-ryhmä, jossa voi kysyä apua mihin tahansa bloggaamiseen liittyvään ongelmaan, kuukausittaiset live -koulutuswebinaarit tietyistä teema-aiheista ja pääsy jatkuvasti uusiin ajantasaisiin valmennusmateriaaleihin, pienemmille osakursseille ja tekniikkaopastuksiin.

Voit opiskella ja kehittää omaa blogiasi ihan omaan tahtiisi. Ei haittaa, jos on ensimmäistä blogiaan perustamassa, kaikkeen on tarkat ohjeet. Tai, jos on jo pidempään blogannut, niin aivan varmasti oppii uutta!

Ja mitä sinnikkäämmin jaksaa tehdä töitä oman bloginsa eteen, sitä todennäköisemmin tuloksia alkaa tulla, niin lukijamäärissä kuin blogituottoina.

Itse koen todella huojentavana sen, että voin rauhassa kehittää blogiani sekä rakentaa omaa liiketoimintaani osana tätä blogiammattilaisiksi tähtäävää porukkaa, hyödyntäen koulutusmateriaaleja aina palan kerrallaan. Koska ala on kehittyvä, tulee koko ajan myös uutta ajantasaista ja kiinnostavaa materiaalia opiskeltavaksi.

Enkä joudu maksamaan jatkuvasti lisää, kun olen kertamaksulla jäsenyyteni lunastanut niin, että se kestää hamaan tulevaisuuteen. Eipä voisi olla paljon parempaa diiliä!

Kannattaa käydä tutustumassa Bloggaajasta ammattilaiseksi -valmennusyhteisön esittelysivuun täällä ja jos tuntuu, että haluat ottaa merkittäviä askeleita blogisi kehittämisessä ja oppia hankkimaan sillä itsellesi lisätienestejä, niin lähde ihmeessä mukaan!

Etenkin, jos mietit voisitko tulevaisuudessa korvata jopa palkkatyösi blogiin kytkeytyvällä bisneksellä, niin tämä on ihan parasta koulutusta ja tukea mitä tässä maassa, tuohon tarkoitukseen saa.

Käyttämällä koodia “matkaopasvapauteen2017″ saat nyt 15 % alennuksen yhteisön jäsenyydestä (säästät 53,55 €).

Ja kannattaa muuten hankkia jäsenyys nyt, kun sen saa vielä kertamaksulla 15.6. asti! (Vuodessa säästöä lähes 50% eli 327 € kuukausimaksuihin nähden)

bloggaajasta ammattilaiseksi

Kesäkuun puolivälistä alkaen yhteisön jäsenyys muuttuu kuukausimaksulliseksi eli investointi kannattaa ilman muuta tehdä nyt. 16.6. alk. maksat vuodessa n. tuplat siihen nähden, mitä ainaisjäsenyys maksaisi.

Jos haluat kehittää blogiasi kaikessa rauhassa ja tehdä blogistasi aivan timanttisen, hommaa jäsenyys nyt kertamaksulla (jonka voi maksaa tosin osissa) ja varmistat, että saat olla mukana niin pitkään kuin haluat ilman lisämaksuja!

Kertamaksullinen jäsenyys & -15 % alekoodini + lisäbonukset käytettävissä siis vielä 15.6.!

Käy siis tutustumassa Bloggaajasta ammattilaiseksi esittely- ja ilmottautumissivuun, hyödynnä tarjoamani alennuskoodi matkaopasvapauteen2017 ja lähde ihmeessä mukaan. Lupaan, ettet kadu!

(Ja jos katuisit, sinulla on 6 kuukauden rahat takaisin -takuu!)

Bonusetu! -> Jokaiselle, joka hankkii  Bloggaajasta ammattilaiseksi -yhteisön jäsenyyden suosituskoodini kautta ( ja saa yli 50 € alennuksen jo sillä), annan vielä molemmat kirjoittamani e -kirjat: Toimistosta travelleriksi ja Nippu Kuntoon -Taloustietoisen reissaajan opas, kaupan päälle, kiitoksena hyvästä päätöksestä.

-> Valmennuksen kertamaksu & 53,55 € alennus matkaopasvapauteen2017 -koodilla + e-kirjat kaupan päälle!

Yhteensä säästät siis 405,55 € lähtemällä kurssille viim. 15.6.! (verrattuna siihen, jos lähdet mukaan 16.6. ja olet mukana vuoden)

Win-Win-Win! Ilmoitat vain minulle, kun olet jäsenyytesi maksanut, niin e-kirjat lähtevät heti sinulle!

*Kumppanuusmarkkinointi


source=aff-wg&utm_source=webgains&utm_medium=affiliate&utm_campaign=^^^siteid^^^