Matka-aiheet

Matkat ja matkaileva elämäntapa ovat tietenkin tämän blogin keskiössä. Vuonna 2006 aloitin Euroopan reissujen lisäksi  pidemmälle suuntautuneet reppureissut. Kaakkois-Aasia ja Australia ovat siitä asti olleet pääasiallisimpia matkakohteitani, kunnes sitten aloin viettää enemmänkin aikaa täälläpäin maailmaa. Suomessa vuosittain viettämäni aika on samalla kokoajan lyhenemään päin.

Matkapostauksissani yhteensulautuvat turistin, diginomadi-travellerin ja ulkomailla asuvan näkökulmat. Yleensä pyrin viettämään vähän pidempiä aikoja aina tietyssä kohteessa, koska se on kustannustehokasta ja mahdollistaa hieman pintaa syvemmälle pääsemisen. Moniin kohteisiin olen myös palannut kerta toisensa jälkeen. En ole mikään maabongari, vaan menen sinne, mikä tuntuu kiinnostavalta ja toimivalta ratkaisulta kussakin tilanteessa tai mistä voisin kirjoittaa kiinnostavia juttuja.

Thaimaata olen kolunnut Kaakkois-Aasian maista kaikista eniten. Thaimaa -aiheisia juttuja olen kirjoittanut www.minnethaimaassa.com -sivustolle, etenkin ennen tämän blogin perustamista. Pisimmät yhtäjaksoiset ajat taas olen viettänyt Länsi-Australiassa.

Taloustietoinen toiminta matkoilla ja matkojen rahoitus ovat toistuvia näkökulmia postauksissani. Osa postauksista on kohdeoppaan tai hotellioppaan tyyppisiä, tekemisistä ja näkemisistä vinkkailevaa, välillä kuvaan myös omaa elämääni maailmalla ja pohdin matkustelua ja matkailevaa elämäntapaa eri näkökulmista.

Ulkomailla asuminen ja pidempien ulkomaan oleskelujen mahdollistaminen on yksi matkajuttujen teemoista. Maailmalle lähteneiden tai pidemmän oleskelun toteuttaneiden tarinoita voit lukua kohdasta Irtiottotarinoita.

Näistä linkeistä löydät suoraan tiettyyn maahan liittyviä postauksia:

Matka-aiheet -kategorian postauksiin

(Visited 962 times, 1 visits today)