Matkajutut & kohteet


Matkat ja matkaileva elämäntapa ovat tietenkin tämän blogin keskiössä. Vuonna 2006 aloitin Euroopan reissujen lisäksi  pidemmälle suuntautuneet reppureissut. Kaakkois-Aasia ja Australia ovat siitä asti olleet vuotuisia matkakohteitani, kunnes sitten aloin viettää enemmänkin aikaa täälläpäin maailmaa. Suomessa vuosittain viettämäni aika on samalla kokoajan lyhenemään päin.

Matkapostauksissani vaihtelevat turistin, diginomadi-travellerin ja ulkomailla asustelevan näkökulmat. Yleensä pyrin olemaan vähän pidempiä aikoja aina tietyssä kohteessa, tilanteesta ja viisumipolitiikasta riippuen.  Moniin kohteisiin olen myös palannut kerta toisensa jälkeen. En ole mikään maabongari, vaan menen sinne, mikä milloinkin kiinnostaa tai mistä on hyviä kokemuksia entuudestaan. Joka reissulla kohteet näyttäytyvät vähän eri valossa ja kokemukset ovat aina uudenlaisia. Thaimaata olen kolunnut Kaakkois-Aasian maista kaikista eniten. Thaimaa -aiheisia juttuja olen kirjoittanut www.minnethaimaassa.com -sivustolle, ennen tämän blogin perustamista. Pisimmät yhtäjaksoiset ajat olen viettänyt Länsi-Australiassa.

Taloustietoinen toiminta matkoilla ja matkojen rahoitus ovat toistuvia näkökulmia postauksissani. Osa postauksista on kohdeoppaan tai hotellioppaan tyyppisiä, tekemisistä ja näkemisistä vinkkailevaa, välillä kuvaan myös ihan omaa elämää maailmalla.

Matkajutuissa tarjoilen inspiraatiota myös muiden reissaajien ja maastamuuttajien tarinoiden ja haastattelujen kautta. Ulkomailla asuminen ja pidempien ulkomaan oleskelujen mahdollistaminen on yksi matkajuttujen fokuksista.

 

 

Matkajutut -kategorian postauksiin

 

 

 

 

 

(Visited 146 times, 1 visits today)