Elämänmuutos

Blogin juuret ja tarkoitus liittyvät kiinteästi omaan elämänmuutokseeni. Omien kokemusteni, oppiläksyjeni ja oivallusteni kautta pyrin innostamaan myös sinua lukijani tekemään niitä ratkaisuja, joille sisimpäsi on jo ehkä syttynyt. Kulkemaan kohti sitä omaa parempaa ja tyydyttävämpää tapaa elää.

Itse tarvitsin näitä varten pysähtymisen, levon ja uuden alun. Arvomaailmani ja elämänkatsomukseni tulivat kyseenalaistetuksi palkkatyöhön ja omaan elämäntapaani väsyessäni. Janosin lisää vapautta, riippumattomuutta, reissaamista ja elämää maailmalla ja olin valmis löytämään keinot muutoksen mahdollistamiseen. Käsittelen postauksissani uuden elämäntyylin rakentamista eri kulmilta tarkastellen.

Postauksissani on pohdintaa ja oivalluksia elämänmuutoksen käynnistämisestä ja sen tietoisesta edistämisestä omaa mindsettiä ja arvomaailmaa tutkiskellen.  Elämänmuutosaiheeseen tietysti kiinteästi kytkeytyvät omat kokemukseni palkkatyön taaksejättämisestä sekä vinkit matkustelevan elämäntavan luomiseen, ulkomailla asumiseen ja läppäriyrittäjyyteen sekä näiden taloudelliseen mahdollistamiseen liittyen. Näille aiheille myös omat kategoriansa.

Elämänmuutos -kategorian postauksiin

(Visited 871 times, 1 visits today)