Rakenna oma digibisnes Tekijäakatemiassa!

Kaupallinen yhteistyö

Miten muuttaa omaa ansaintaa ja elämäntyyliä vapaampaan suuntaan?

Itselle räätälöity, palkkatyötä vapaampi toimeentulo ja yrittäjyys (sivu- tai päätoimisesti) on yksi tärkeimmistä keinoista. Etenkin kun miettii, mitä kaikkea se voi mahdollistaa:

1) omaehtoisen työn jonkin itselle tärkeän ja kiinnostavan aiheen parissa

2) suuremman vapauden elää haluamallaan tavalla sekä

3) passiivisten/ semipassiivisten tulovirtojen rakentamisen

Näistä syistä itsekin lähdin aikoinaan rakentamaan vapaayrittäjyyttä palkkatyön jälkeiseen aikaan. Omat tarpeeni liittyivät etenkin paikkariippumattomuuden lisäämiseen, jotta voisin viettää pidempiä aikoja maailmalla.

Toinen tarpeeni koski oman jaksamisen ja hyvinvoinnin huomioivaa toimeentulomuotoa. En halunnut olla pakotettu sinnittelemään jaksamiseni rajoilla hamaan tulevaisuuteen työssä, jossa on paljon erilaisia sitovuuksia.

Andy Hopiin tutustuin 2012, niihin aikoihin kun aloin pohdiskella mahdollista omaa palkkatyö-exitiäni. Andy pyöritti tuohon aikaan Tampereella Centre-kohtaamispaikkaa itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille.

Kävin useissa Centren tapahtumissa tuolloin. Samana vuonna Andy järjesti ensimmäisen Täysii-seminaarin, jossa itsekin olin mukana inspiroitumassa.

Huomasin, miten Andy noina aikoina pyrki määrätietoisesti löytämään sitä omaa juttuaan ja etsi samalla parasta tapaa auttaa myös muita ihmisiä luomaan haluamaansa elämäntapaa ja omaa bisnestä.

Täysii-seminaarin kyljessä syntyi erilaisten valmennuskokeilujen myötä Tekijäakatemia, 12 kuukauden omannäköiseen (digi)yrittäjyyteen tähtäävä valmennus, jonka pohjana ovat Andyn omat kokemukset ja opit menestyvän yrityskonseptin luomisesta digitaalista markkinointia hyödyntäen.

Andy Hopi, Tekijäakatemian perustaja ja päävalmentaja

Tekijäakatemian idea – oman bisneksen käynnistäminen

Valmennukseen nyt 80% alennuksella – tarjous sivun lopussa!

Tekijäakatemiassa valmentaudutaan siis n. vuoden aikana käynnistämään oma verkossa tapahtuva liiketoiminta (tai uudistetaan olemassaolevaa) ja viedään omaa bisnesideaa käytäntöön.

Valmennuksessa tehdään askel askeleelta ohjatusti kaikki ne asiat kuntoon, jotka (digi)yrityksessä pitää olla. Nämä digitaalisen markkinoinnin elementit ovat sellaisia, että niitä tarvitsevat nykyään oikeastaan kaikentyyppiset yrittäjät.

Tekijäakatemiassa tulet siis suunnittelemaan ja viemään toteen oman liikeideasi tai nostamaan yrittäjyytesi uudelle tasolle hiomalla yrityksesi yhä timanttisempaan kuntoon!

Tulet oppimaan Tekijäakatemiassa esimerkiksi seuraavista yrittäjälle olennaisista asioista ja saat hyvät ohjeet mm. kaikkien näiden yrityksesi menestystekijöiden suunnitteluun ja toteuttamiseen:

 • Internetsivut & myyntijärjestelmä
 • Asiakaskyselyt
 • Kohdeasiakkaan määrittely
 • Tekstisuunnittelu & copywriting
 • Brändäys
 • Hakukoneoptimointi
 • Tuotejatkumo
 • Arvonluonti
 • Sisäänheittotuote
 • Myyntisivun psykologia & teknologia
 • Lanseeraukset & kampanjat
 • Kumppanuusmarkkinointi
 • Internetmarkkinointi
 • Laskeutumissivu
 • Automaattisähköpostit
 • Videot & audiot
 • Esiintyminen & itseluottamus
 • Verkostoituminen
 • Hinnoittelu
 • Budjetointi
 • Ja monta muuta!

Akatemiaan kuuluu itsenäisesti opiskeltavan valmennusaineiston ja käytännön tekemisen lisäksi ryhmän tuki sekä lukuisten huippuasiantuntijoiden ohjauksella toteutetut workshopit, livekoulutukset ja sparraukset. Niistä lisää Tekijäakatemian-esittelysivulla.

Voit valmentautua ja rakentaa bisnestäsi omaan tahtiisi palkkatyön, muiden opintojen jne. ohella. Tai panostaa toki myös kokopäiväisemmin, mikäli elämäntilanteesi antaa siihen mahdollisuudet.

Tekijäakatemian 10-vuotisjuhlakampanja!

Oman jutun, omannäköisen liiketoiminnan rakentajia on valmennettu jo 10 vuoden ajan! Sen kunniaksi sinun on mahdollisuus päästä mukaan hulppealla kampanjatarjouksella, kun liityt mukaan ajalla ti 19.3.- to 4.4.2024.

Valmennukseen nyt 80% alennuksella!

Itse valmennuksen lisäksi saat:

 1. Henkilökohtainen Zoom-valmennus Tekijäakatemian perustajan, Andy Hopin kanssa (arvo 195€)
 2. Kaikkien Täysii-seminaarien (12 kpl) videotallenteet, yht. 140 kpl (arvo 147€)
 3. Muutoksesta menestykseen -verkkokurssi (arvo 77€)
 4. Unelmoinnista unelmaelämään -e-kirja (arvo 25€)

Näiden bonusten yhteisarvo on 444 euroa – ja saat ne kaikki veloituksetta kaupan päälle, heti ilmoittauduttuasi!

Siis pelkkä bonusten arvo on isompi kuin -80% osallistumismaksu – et pääse häviölle millään!

Pääset lunastamaan tämän tarjouksen koodilla: MATKAOPASVAPAUTEEN80

HUOM! Tämä poikkeuksellinen tarjous (-80% sekä runsaat bonukset) on voimassa VAIN to 4.4.2024 klo 23:59 asti TAI kun 50 nopeinta osallistujaa on hypännyt mukaan.

Jos liityt nyt mukaan Tekijäakatemiaan  kumppanikoodiani käyttämällä kautta, saat siis 80% alennuksen ja muutoinkin hyvien bonusten lisäksi vielä kaupanpäälle Toimistosta travelleriksi -kirja+muistikirjapaketin.

Otat vain yhteyttä minuun, kun olet ilmottautunut, niin saat kiitoslahjan.

 

*Olen Tekijäakatemian ja Andy Hopin yhteistyökumppani. Saan provisiota, jos liityt kurssille kauttani. Sinulle hinta on kuitenkin sama, mitä kautta tahansa liityt. Kiitoksena ja erityisetuna liittymisestä, tarjoan sinulle kirjalahjakortin, jota et muuta kautta valmennukseen lähtiessäsi saa.

(Visited 305 times, 1 visits today)