Toimitus- ja tilausehdot

Matkaopas Vapauteen -sivuston verkkokauppa 

Tmi Rosita Juurinen

Y-tunnus:2777137-4

 

Maksutavat

Verkkokaupassa ovat käytössä Klarna Checkoutin tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Neocard
  • Kännykkämaksu
  • Joustoraha (osamaksu)
  • Klarna-lasku

Asiakaspalvelu

Kuitti suoritetusta maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Postitettavat tuotteet lähetetään kirjeitse tai pakettina. Ladattavat digitaaliset tuotteet saa heti oston jälkeen käyttöön. Kurssien alkamisesta saat ohjeet sähköpostiisi.

Ladattavat tuotteet ja tekijänoikeudet

Tuotteiden copyright -oikeudet ovat Tmi Rosita Juurisella. Aineiston jakaminen ja levittäminen ulkopuolisille ilman tekijän lupaa on kielletty. Jos haluat suositella tai jälleenmyydä tuotteita on siihen oma kumppaniohjelma, jonka kautta voit myös tienata suosittelukorvauksia. Ota yhteys myyjään.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassa. Hinnat on merkitty euroissa. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Muistathan käyttää mahdollisen alennuskoodisi kassalla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron: kirjat 10 %, muistikirjat ja muut tuotteet 24 %.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat 3,5 € euroa / tilaus, tilattujen tuotteiden määrästä riippumatta. Poikkeuksena ladattavat tuotteet ja tuotteet joiden kuvauksessa mainittu, ettei postikuluja lisätä.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen. Ota kuitenkin yhteyttä, jos haluat toimituksen muuhun maahan. Pyritään nekin järjestämään. 

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin 1-2 päivän sisään tilauksen saapumisesta. Mahdollisista viiveistä ilmoitetaan aina erikseen.

Viallinen tai väärä tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, tulee asiakkaan ilmoittaa tästä kaupan ylläpitäjälle ([email protected]) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Vaihto- ja palautusoikeus 

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus ja tyytyväisyystakuu. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. 

Myyjä sitoutuu palauttamaan tuotteen myyntihinnan.

Palautukset

Mahdollisissa palautus- ja peruutustapauksissa ole aina ensin yhteydessä myyjään palautuksesta sopimiseksi. [email protected]

Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Myyjä noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja voit lukea rekisteriselosteesta.  Tilauksen yhteydessä luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

(Visited 5 times, 1 visits today)