Kirjasuosituksia

Tältä sivulta löydät suosituksia kirjoista, jotka tarjoavat hyödyllisiä tietoja, taitoja, mindsettiä ja inspiraatiota vapaamman elämäntyylin luomiseen, digiyrittäjyyteen ja taloustaitoihin liittyen sekä sitä kautta avaimia suurempaan (valinnan)vapauteen sekä riippumattomuuteen elämässä.

Huom. kirjat, joissa * -merkki ovat affiliatelinkkejä Adlibris -kirjakauppaan. Saan pienen komission, jos ostat kirjan linkkini kautta.

Vapaustaidot & elämää ulkomailla

  • Tom Hodgkinson: Vapauden ylistys. 2006.
  • Carl Honore: Slow – Elä hitaammin! 2012.
  • Päivi ja Santeri Kannisto: Vapaana elämisen taito*. 2014.
  • Tim Leffel: A better life for half the price. How to prosper on less money in the cheapest places to live. 2015. Linkin takana kirja-arvostelu ja lisää tietoa kirjasta.

Ajattelutaidot & tavoitteet & muutos

Digiyrittäjyys & omannäköisen työn luominen

Katso myös pakettitarjous: Sopeutumattomat & Toimistosta travelleriksi!

sopeutumattomat + toimistosta travelleriksi

Rahataidot

Mistä hankkia kirjoja ja missä muodossa?

Itse pidän edelleen eniten perinteisistä, painetuista kirjoista, mutta olen siirtynty kirjojen säilömisestä kierrättämiseen ja hyödyntämään rinnalla e-kirjoja. Muutamista klassikkokirjoista pidän vielä kiinni, mutta satoja kirjoja en välitä enää omistaa.

Osan kiinnostavista kirjoista voi hankkia uutena. Itse pidän Adlibriksen laajasta valikoimasta ja edullisista hinnoista, myös toimituskulut ovat siellä ilmaiset. Mielenkiintoisia kirjoja kannattaa toki lainata myös kirjastoista tai bongailla käytettyjen kirjojen FB-ryhmistä ja muilta kirppareilta. Kaikkea ei kannata ostaa uutena.

Moni on löytänyt viime aikoina kuukausimaksulliset äänikirja- ja e-kirjapalvelut, jotka ovatkin käteviä. Hyödyllistä ja inspiroivaa tietoa voi ammentaa vaikka lenkillä ollessa tai kotiaskareita puuhastellessa. 2 viikon ilmaiset tutustumisjaksot tulevat usein palvelun käytön alkuun. Kuukausimaksullisia ovat Storytel, BookBeat ja Nextory. Elisa -kirjassa maksetaan vain niistä kirjoista, jotka lataa itselleen. Elisa Kirjasta voi ostaa myös Toimistosta travelleriksi e-kirjan.

(Visited 773 times, 1 visits today)