Toimistosta travelleriksi -kirja

diginomadiksi maailmalle

“Toimistosta travelleriksi – Matkaopas vapaampaan elämään” -kirja opastaa sinut elämäntyyliin oravanpyörän tuolle puolen. 

Etsitkö sinäkin sellaista elämää, jossa tehdään vähemmän palkkatöitä, voidaan reissata pidemmälläkin kaavalla ja luoden samalla sitä omaa juttua ja omannäköistä elämää?

Mikäli vastaus on kyllä, jatka lukemista!

Vapaudenkaipuusta kohti elämänmuutoksen käynnistämistä

Oletko sinä haaveillut joskus elämästä, jossa voisit päättää vapaammin tekemisistäsi, elää mitä kiehtovimmissa paikoissa ympäri maailmaa ja mikä tärkeintä: olla vähemmän riippuvainen rahan tienaamisen pakosta työelämän puristavassa otteessa?

Yhä useampi meistä on uupunut työn ja arjen paineissa, lopen kyllästynyt juoksemaan oravanpyörässä, jonka tahti ei ole omissa käsissämme. Pidempi pako palmun alle tuntuu kuitenkin monen mielestä saavuttamattomalta unelmalta. Entäpä jos kerron, että on täysin mahdollista keventää työtaakkaansa, muuttaa elämäänsä ja saada rutkasti lisää vapautta?

Kirja opastaa erilaisia tapoja  ja strategioita vähentää työmäärääsi, jotta voisit vapautuvalla ajalla tehdä juuri sitä, mitä oikeasti haluat ja mistä todella nautit, kuten viettää merkittävän osan vuodestasi maailmalla matkustellen. Ehkä etsien samalla uutta elämäntehtävääsi tai heittäytyen yrittäjäksi.

Kirjassa käydään läpi tarvittavat elämänmuutoksen askeleet, joita ottamalla voit omaan tahtiisi alkaa rakentamaan sinunnäköisempää ja onnellisempaa tulevaisuutta. Matkan varrella pääset pohtimaan mikä sinulle on elämässä arvokasta ja miten haluat elämäsi elää.

Saat myös tietoa raha-asioiden järjestämisestä, säästämisestä ja sijoittamisesta. Kirjassa monipuolista tietoa ja esimerkkejä uusista tavoista rakentaa toiveidenmukaista elämää.

Toimistosta travelleriksi – kirjassa kerrotaan:

  • tavoista vähentää, muokata. työnteon tapoja tai irroittautua jopa kokonaan palkkatyöstä
  • mahdollisuuksista järjestää toimeentulosi omaehtoisemmin ja riippumattomammin
  • oman sisäisen viisauden ja tunteen seuraamisesta
  • säästämisestä, sijoittamisesta ja (semi)passiivisista tuloista elämänmuutoksen mahdollistamiseksi
  • keinoista hankkia rahoitus 1-3 vuoden totaaliseen irtiottoon
  • erilaisista vapaamman elämän toteutusmalleista
  • miten yhdistät matkustelun ja toimeentulon hankinnan
  • miten rikot vanhat ajatusmallit ja ylität elämänmuutoksesi tiellä olevat esteet
  • omaa tarinaani siitä, miten lähdin toimistosta ja ryhdyin travelleriksi

ulos oravanpyörästä

 

Toimistosta travelleriksi -Matkaopas vapaampaan elämään -kirjan voit ostaa alk. 14,90 € hintaan.

Valittavana e-kirja, painettu kirja tai e-kirja ja painettu kirja yhdessä.

Kirja on ostettavissa Matkaopas Vapauteen -verkkokaupasta.

Tehtävät, listaukset, mietelauseet ja kuvat tekevät kirjasta miellyttävän lukea

Tutustu kirjaan lataamalla sen ensimmäiset 30 sivua maksutta. Kirjan avausluvussa tutustut aihepiireihin, kuten vapaudenkaipuuseen ja oravanpyörän hidastamiseen. Saat myös kuulla, miten itse uuvuin omaan työhöni, elämäntyyliini ja aloitin elämänmuutoksen valmistelun.

Saat samalla pääsyn myös muihin hyödyllisiin oppaisiin ja resursseihin (+alennuskoodin kirjan ostoon). Tästä avauslukuun ja muuhun resurssipankkiin!

 

 

(Visited 857 times, 1 visits today)