Toimistosta travelleriksi -kirja

diginomadiksi maailmalle

“Toimistosta travelleriksi – Matkaopas vapaampaan elämään” -kirja opastaa sinut elämäntyyliin oravanpyörän tuolle puolen. 

Elämään, jossa tehdään vähemmän uuvuttavia palkkatöitä, voidaan reissata pitkällä kaavalla ja luoda sitä omaa juttua ja omannäköistä elämää!

Kirjan sisältö lyhyesti

Oletko sinä haaveillut joskus elämästä, jossa voisit päättää vapaammin tekemisistäsi, elää mitä upeimmissa paikoissa ympäri maailmaa ja mikä tärkeintä: olla vähemmän riippuvainen rahan tienaamisen pakosta työelämän puristavassa otteessa?

Yhä useampi meistä on uupunut työn ja arjen paineissa, lopen kyllästynyt juoksemaan oravanpyörässä, jonka tahti ei ole omissa käsissämme. Pidempi pako palmun alle tuntuu kuitenkin monen mielestä saavuttamattomalta unelmalta. Entäpä jos kerron, että on täysin mahdollista keventää työtaakkaansa, muuttaa elämäänsä ja saada rutkasti lisää vapautta?

Kirja opastaa erilaisia tapoja  ja strategioita vähentää työmäärääsi, jotta voisit vapautuvalla ajalla tehdä juuri sitä, mitä oikeasti haluat ja mistä todella nautit, kuten viettää merkittävän osan vuodestasi maailmalla matkustellen. Ehkä etsien samalla uutta elämäntehtävääsi tai heittäytyen yrittäjäksi.

Kirjassa käydään läpi tarvittavat elämänmuutoksen askeleet, joita ottamalla voit omaan tahtiisi alkaa rakentamaan sinunnäköisempää ja onnellisempaa tulevaisuutta. Matkan varrella pääset pohtimaan mikä sinulle on elämässä arvokasta ja miten haluat elämäsi elää. Saat myös paljon tietoa raha-asioiden järjestämisestä, säästämisestä ja sijoittamisesta. Kirjassa annan tietoa ja esimerkkejä uusista tavoista rakentaa toiveiden elämä.

Kirjassa kerron:

  • tavoista vähentää, muokata tai irroittautua jopa kokonaan palkkatyöstä
  • mahdollisuuksista järjestää toimeentulosi omaehtoisemmin ja riippumattomammin
  • oman sisäisen viisauden ja tunteen seuraamisesta
  • säästämisestä, sijoittamisesta ja (semi)passiivisista tuloista
  • keinoista hankkia rahoitus 1-3 vuoden totaaliseen irtiottoon
  • erilaisista vapaamman elämän malleista
  • miten yhdistät matkustelun ja toimeentulon hankinnan
  • miten rikot vanhat ajatusmallit ja ylität elämänmuutoksesi tiellä olevat esteet
  • oman tarinani siitä, miten lähdin toimistosta ja ryhdyin travelleriksi

ulos oravanpyörästä

 

Toimistosta travelleriksi -Matkaopas vapaampaan elämään -kirjan voit ostaa alk. 19,90 € hintaan. Valittavana e-kirja, painettu kirja, e-kirja ja painettu kirja yhdessä.

Katso kirjan laajempi esittely täältä.

Kirja on ostettavissa Matkaopas Vapauteen -verkkokaupasta.

Tehtävät, listaukset, mietelauseet ja kuvat tekevät kirjasta miellyttävän lukea

Voit myös tutustua kirjaan ja liittyä samalla vapauspostin tilaajalistalle. Saat kiitoksena ja maistiaisina kirjani avausluvun (30 sivua) ilmaiseksi!

Voit tutustua tarkemmin kirjan aihepiireihin sekä lukea, miten minä uuvuin omaan työhöni, elämäntyyliini ja aloitin elämänmuutoksen. Käy lataamassa PDF -tiedosto täältä!

 

latausmainos kuva

(Visited 740 times, 1 visits today)