VapaaVuosi -verkkokurssi


Kaipaatko irtiottoa tai janoatko sapattivapaalle? VapaaVuosi -verkkokurssi on suunniteltu sitä varten, että sen avulla pääset etenemään omassa sapattivapaa -suunnitelmassasi, saat työkaluja ja ideoita rakentaa strategian, jonka avulla vapaa onnistuu, vaikket olisi oikeutettu viralliseen vuorotteluvapaaseen.  Saat myös vinkit, miten toteutat vapaan alkaen jo pienelläkin budjetilla esim. hyödyntäen oleskelua edullisten elinkustannusten maissa.

6 viikkoa kestävän VapaaVuosi -kurssin tuella alat luomaan omaa “vuorotteluvapaatasi”, omista lähtökohdistasi tavoitteet ja keinot määrittäen. Kurssilla keskitytään etenkin hyödyllisiin taloustaitoihin, säästämiseen ja rahoituksen hankintaan vapaata varten lukuisin eri keinoin sekä tavoitteiden saavuttamisen “mindsettiin”.

Kurssi koostuu videoista, luettavasta materiaalista, suunnittelutyökaluista sekä viikkotehtävistä, joiden avulla viet omaa suunnitelmaasi eteenpäin.

Saat hyödyllisiä bonusmateriaaleja sekä palautearvioinnin omasta suunnitelmastasi kurssin päätteeksi. Voit kuitenkin hyödyntää kurssimateriaaleja niin pitkään kuin haluat!

Seuraava kurssi starttaa alkuvuodesta 2018 -> ilmottaudu tästä odotuslistalle, saat lisää tietoa, kun kurssin aloitus lähestyy.

www.vapaavuosi.fi

 

(Visited 100 times, 1 visits today)