VapaaVuosi -verkkokurssi

Kaipaatko irtiottoa tai janoatko sapattivapaalle?

Tarvitsetko suunnitelmallisen polun vapauskassasi kokoamiseen, jotta voit halutessasi nostaa kytkintä ja lähteä ulkomaille, perustaa yrityksen, jättää hankalan ihmissuhteen, mikä onkaan se sinulle tärkeä asia, johon vapauskassa avaa mahdollisuuksia.

VapaaVuosi -verkkokurssi on suunniteltu sitä varten, että sen avulla pääset etenemään omassa vapaussuunnitelmassasi, saat työkaluja ja ideoita rakentaa strategian, jonka avulla vapaa onnistuu, vaikket olisi oikeutettu viralliseen vuorotteluvapaaseen.

Saat myös vinkit, miten toteutat vapaan alkaen jo pienelläkin budjetilla esim. hyödyntäen oleskelua edullisten elinkustannusten maissa.

6 viikkoa kestävän VapaaVuosi -kurssin tuella alat luomaan omaa vapaushankettasi, omista lähtökohdistasi käsin tavoitteet ja keinot määrittäen.

Kurssi antaa välineet oman vapauskassan rakentamiseen, jonka voit käyttää silloin kun itsestäsi oikealta tuntuu niihin asioihin jotka sinulle ovat tärkeitä.

Kurssilla keskitytään etenkin hyödyllisiin taloustaitoihin, säästämiseen ja rahoituksen hankintaan vapaata varten lukuisin eri keinoin sekä tavoitteiden saavuttamisen ”mindsettiin”.

Oman talouden taitava managerointi mahdollistaa unelmien toteuttamisen, sillä monissa asioissa raha on kuitenkin merkittävä mahdollistaja.

Kurssi koostuu videoista, luettavasta materiaalista, suunnittelutyökaluista sekä viikkotehtävistä, joiden avulla viet omaa suunnitelmaasi eteenpäin.

Saat hyödyllisiä bonusmateriaaleja sekä halutessasi palautearvioinnin omasta suunnitelmastasi kurssin päätteeksi. Voit  hyödyntää kurssimateriaaleja niin pitkään kuin haluat!

Huom. Uusia kursseja ei enää käynnisty.  VapaaVuosi-kurssiaineistoja on jatkossa saatavilla työkirjan/e-kirjan muodossa. Liittymällä Vapausposti-listalle saat tiedon, kun aineistot on saatavilla.

(Visited 462 times, 1 visits today)