Rekisteriseloste


Rekisteriseloste

Suomen henkilötietolaki (523/1999),

10 § Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

 

Matkaopas Vapauteen on Rosita Juurisen (Tmi Rosita Juurinen) ylläpitämä blogisivusto. Sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä: Sähköpostilistan rekisteri.

Rekisterin ylläpitäjä

Tmi Rosita Juurinen, Y-tunnus 2777137-7

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Matkaopas Vapauteen -sähköpostilistan rekisteri koostuu ko. blogisivuston, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä.

Rekisteröityneiden henkilötietoja (sähköpostiosoitetta) käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Jäsenille tiedotetaan sivuston aihepiirin mukaisista asioista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia, kuten tuotesuosituksia tai linkkejä myytäviin tuotteisiin.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Sähköpostiosoite (mahdollisesti myös etunimi+sukunimi). Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta sivuston ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta.  Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen kirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö liittyy postituslistalle, lataa jonkin maksuttoman oppaan, päivittää omia tietojaan tai ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

E-kirjat, verkkovalmennukset, maksuttomat oppaat sekä sähköpostilistalle lähetetyt kirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Osa linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntipriovisioita.

Evästeet

Yritys kerää tietoja www.matkaopasvapauteen.com -sivustolla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Sivustoa käyttäessään henkilö hyväksyy evästeet. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä omien tarpeidensa mukaan. Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla : [email protected]

(Visited 7 times, 1 visits today)