Tällä sivulla lisätulojen hankintaan & digiyrittäjyyteen ohjaavia valmennuksia, joihin saat alennuksia tai lisäetuja!

Tällä sivulla suosittelen hyödyllisiä valmennuksia, jotka liittyvät digiliiketoimintaan ja lisätulojen hankintaan.  Näiden taitojen avulla voit alkaa hankkia omaehtoista toimeentuloa ja luoda haluamaasi vapaampaa elämäntyyliä.

Valmennuksiin lähteville tarjoan alennukseen oikeuttavan etukoodin sekä kiitoksena vielä erityisedun, kuten kaupanpäällistuotteen.

Voimassaolevat valmennussuositukset ja etukoodit : Bloggaajasta Ammattilaiseksi  & Amazon Mastery

**Sivun valmennukset ovat kaupallista yhteistyötä – kumppanuusmarkkinointia**


 


Bloggaajasta Ammattilaiseksi – valmennukset

Opi hankkimaan blogin avulla tuloja tai lisää yrityksesi liikevaihtoa!

Haluatko päästä bloggaamisessa uudelle tasolle, alkaa rakentaa liiketoimintaa blogin ympärille tai startata blogin yrityksesi tueksi? Onko läppärityön rakentaminen osa vapaussuunnitelmaasi, mutta konkreettiset ansaintakeinot vielä hakusessa?

Blogi on yllättävän tehokas ja monipuolinen väline omaehtoisen bisneksen ja sisältömarkkinoinnin alustaksi. Puhutaan sun oman jutun ja osaamisen esiintuomisesta kiinnostavalla ja lukijat tavoittavalla tavalla. Tavalla, joka tuo myös myyntiä, oli sinulla sitten omia tuotteita/ palveluita tai markkinoidessasi muiden yritysten tuotteita.

Pitää vain tietää, miten tällainen blogi/sivusto luodaan ja kohdennetaan oikein. Olemassa olevasta blogista tai nettisivusta voi alkaa kehittää ja muokata tulonlähdettä valmennuksen opeilla.

Hyötyisitko seuraavista taidoista:

 • Uusien kävijöiden hankkiminen sivustolle?
 • Oikean kohderyhmän houkuttelu blogiisi?
 • Hakukoneoptimoinnin taidot?
 • Sähköpostilistan hyödyntäminen?
 • Lisäarvon tuottaminen lukijoillesi?
 • Kumppanuusmarkkinoinnin menetelmien oppiminen?
 • Kiinnostuksen herättäminen tuotteitasi / palveluitasi kohtaan?
 • Ostopolkujen rakentaminen & myynnin lisääminen?

Blogin avulla tuot esille osaamistasi, tuotteitasi tai palveluitasi (omiasi tai edustamasi brändin) aiheistasi kiinnostuneille lukijoille. Lukijat voivat löytää blogisi kautta heitä kiinnostavia tuotteita ja sinä saat myyntiä tai komissioita.

Blogivalmentaja ja ystäväni Tiia Konttinen on rakentanut kattavat valmennuskokonaisuudet bloggaajien ja yrittäjien tueksi.

Uudistetuissa valmennuksissa opit käytännönläheisesti, miten blogilla voi alkaa ansaitsemaan tuloja tai kehittämään olemassaolevaa liiketoimintaa ja lisätä liikevaihtoa. Tiia jakaa valmennuksissa kaikki tehokkaimmat oppinsa sinun käyttöösi.

Saat kauttani 10% alennuksen kummasta tahansa valmennuskokonaisuudesta, käyttämällä koodia ”rosita10”.

 1. Bloggaajasta Ammattilaiseksi – valmennus yrittäjille
 2. Bloggaajasta Ammattilaiseksi – valmennus bloggaajille & sisällöntuottajille

Bonus! Mikäli liityt Bloggaajasta Ammattilaiseksi- valmennukseen alekoodiani ”rosita10” käyttämällä saat lisäksi kiitoslahjana Satu Rämön & Hanne Valtarin Unelmaduunarin tilipäivä -kirjan joko painettuna kirjana tai e-kirjana! Laita vaan viestiä minulle, kun olet valmennukseen liittynyt.


Amazon -verkkokauppiaaksi? Opi myymään tuotteita Amazonissa

– Valmennukseen liittyvälle 700 € alekoodi ja kirjalahjakortti!

Tonin ja Vikin tarina on ehkä sinulle jo tuttu? Se kuinka nämä herrat rakensivat menestyvän Amazon -bisneksen suhteellisen pienellä aloituspääomalla ja opettavat nykyisin muitakin tekemään saman. Jos et vielä tiedä tarinaa, lue Toni Raehalmeen haastattelupostaus täältä.

Tutustu  Amazon-myyntiin ja Amazon Mastery -kurssiin tarkemmin täällä

Jos päätät ryhtyä opiskelemaan Amazon myyntiä Tonin ja Vikin kurssilla, saat suosittelulinkkiäni käyttämällä 700 euron alennuksen perushinnasta. Tämä onnistuu käyttämällä ostosivulla koodia: AM700OFF.  (Alennus on voimassa vain kertamaksuissa.)

Tämän lisäksi, kun lähdet mukaan kurssille suosittelulinkkini kautta, tarjoan sinulle mainion lisäedun:

Nimittäin 50 € arvoisen lahjakortin haluamaasi kirjakauppaan tai 3-6 kk lahjatilauksen Storyteliin tai Bookbeatiin. 

Tästä mukaan valmennukseen-> 

Laita minulle viestiä kurssille ilmottauduttuasi, niin sovitaan kuinka saat kaupanpäällislahjasi!

Vai haluatko tutustua ensin rauhassa Amazon-myynnin mahdollisuuksiin Tonin ja Vikin ilmaisessa 5 päivän haasteessaRoadmap to 7-Figures by selling in Amazon? Ilmottaudu siinä tapauksessa mukaan tästä!

Amazon myynti


Tekijäakatemia – valmennus, jossa opit tekemään ”omasta jutustasi” tulonlähteen (seuraava kampanjatarjous 2025)

Tekijäakatemia on vuoden aikana käytäväksi suunniteltu valmennus, jossa jäsennät omaa yrittäjyyttäsi sekä suunnittelet ja viet toteen oman (digi)bisnesideasi.

Oman bisneksen lanseerattuasi, voit alkaa hankkia lisätuloja vapaampaa elämääsi varten tai rakentaa ihan täyspäiväistä yrittäjyyttä ja haluamaasi elämäntapaa.

Valmennuksessa opeteltava ja käytäntöön vietävä digitaalinen liiketoimintamalli rakentuu nettisivun, blogin, somekanavien, sähköpostilistan ja/ tai verkkokaupan kautta tai näitä keskeisesti hyödyntämällä.

Valmennuksessa käydään vaihe vaiheelta läpi kaikki ne stepit,  jotka tarvitset uuden tuotteen, palvelun tai liikeidean lanseeraamiksi digimarkkinoinnin keinoin. Samalla tulet tekemällä oppineeksi kaiken sen, mitä tarvitset liiketoimintasi aloittamiseksi.

Liikeideasi voi olla kokonaan verkossa tapahtuvaa myyntiä /palvelua tai siinä voi olla mukana myös livenä tapahtuvia elementtejä (asiakastyötä, tapahtumia, kivijalkakauppaa). Sinä päätät millaista ja minkä laajuista bisnestä tai lisätienestiä luot!

Valmennukseen liityttyäsi voit käydä läpi materiaalia omaan tahtiisi ja rakentaa omaa digiyrittäjyytäsi / tuotelanseerausta askel askeleelta ohjetallenteiden pohjalta. Valmennus sopii palkkatyön rinnalla käytäväksi.

Digiyrittäjyys jos mikä on ehdottomasti parhaita tapoja edetä kohti vapaampaa elämää ja mahdollistaa pidempiä reissuja!

Sopii yrittäjyyttä miettiville sekä jo olemassaolevan yritystoiminnan kehittämiseen.

Tekijäakatemian sisältö:

 • 24+ Valmennusta (tallenteena)
 • 24+ Asiantuntijahaastattelua (tallenteena)
 • 12 Koulutusta (livenä/tallenteena)
 • 8 Kyselytuntia (livenä + tallenteena)
 • 8 Aivoriiheä (livenä)
 • 8 Kohtaamishetkeä (livenä)
 • 4 Työpajaa (tallenteena)

Voit käydä valmennuksen läpi etänä omaan tahtiisi ja halutessasi osallistua yhteisöllisempiin live-osioihin.

“Tekijäakatemia on kirkastanut omaa polkuani ja auttanut löytämään yrittäjäidentiteettini. Se on antanut rungon tekemiselle ja auttanut käytännönläheisillä ohjeillaan läpi teknisempienkin asioiden kuten nettisivut ja somemainonta. Ilman Tekijäakatemiaa olisin hapuillut monen asian kanssa turhaan ja jäänyt jahkailemaan unelman toteuttamisen sijaan. Olen todella tyytyväinen päätökseeni osallistua, apu ja tuki on ollut kullan arvoista <3″

– Jenika Silosuo

Tekijäakatemiaan voit liittyä vuosittain huomattavasti normaalia edullisemmalla kampanjahinnalla etukoodiani käyttämällä. Ja tällöin saat myös minulta hyödyllisen kiitoslahjan!

 


Katso muut rahanarvoiset edut täältä!


*Toimin tällä sivulla mainittujen tuotteiden / valmennusten kumppanuusmarkkinoijana

(Visited 795 times, 1 visits today)