Kursseja ja valmennuksia, joihin saat alennuksia tai lisäetuja!

Tällä sivulla suosittelen hyödyllisiä kursseja ja tapahtumia, jotka liittyvät digiliiketoimintaan, taloustaitoihin ja hyvinvoinnin lisäämiseen.  Näiden taitojen avulla voit alkaa hankkia omaehtoista toimeentuloa ja luoda haluamaasi vapaampaa elämäntyyliä

  • Bloggaajasta Ammattilaiseksi (seuraavan kerran 2023 alussa)
  • Amazon Mastery
  • Unelma Itsestä
  • Täysii-seminaari 12.11. 2022 Tampere-Talossa
  • Tekijäakatemia
  • jne.

Näille kursseille ja valmennuksiin lähteville tarjoan aina kiitoksen erityisedun alennuksen muodossa, kaupanpäällistuotteina tai lahjakortteina. Saat siis samaan hintaan enemmän hyötyä, kuin jos hankkisit valmennuksen muuta kautta!

Saadaksesi kaupanpäällislahjasi laita minulle viestiä tuotteen hankittuasi tai kurssille ilmottauduttuasi.

**Sivun tuotteet ja edut ovat kaupallista yhteistyötä – kumppanuusmarkkinointia**


Bloggaajasta Ammattilaiseksi-valmennus päivittyy ja käynnistyy seuraavan kerran alkuvuodesta 2023


Tekijäakatemiassa opit tekemään omasta jutustasi, omasta intohimostasi (digi)bisnestä!

 

Tekijäakatemia on vuoden mittainen valmennus, jossa suunnittelet ja viet toteen yritysvalmentajien ohjauksessa oman (digi)bisnesideasi. Luot samalla itsellesi työn ja elämäntavan palkkatyön rajoitteiden ulkopuolella! Digiyrittäjyys jos mikä on ehdottomasti parhaita mahdollisuuksia luoda vapaampaa elämää!

Tekijäakatemia avautuu kerran vuodessa uusille opiskelijoille. Seuraava valmennus starttaa syksyllä 2022.

Tutustu tästä Tekijäakatemian valmennusohjelmaan ja valmentajiin. Jos päädyt lähtemään mukaan valmennukseen suosittelulinkkini kautta, saat minulta lisälahjaksi 50 € edestä haluamiasi kirjoja Adlibriksestä!

Otat vain yhteyttä, kun olet valmennukseen liittynyt.

Voit ladata seuraavaa valmennusta odotellessa oheisen e-kirjan ilmaiseksi ja alkaa fiilistellä omannäköistäsi elämää!

Omannäköinen ja omalta tuntuva työ ovat osa unelmaelämää, mutta miten luoda oma itse oma unelmatyö?

Lataa tästä ilmainen e-kirja!

*Kaupallinen yhteistyö Andy Hopi & Tekijäakatemian kanssa


Kirjoja ja kursseja vapaamman elämän rahoittamiseen digiyrittäjyydellä

Verkosta Vapauteen

Digimarkkinoijalle ja läppäriyrittäjälle kirjat ja muut tuotteet -10% Mikko ”Verkosta vapauteen” Raespuron kaupasta koodilla: MATKAOPAS

Verkosta vapauteen, kauppa alekoodi


Amazon -verkkokauppiaaksi?

Tonin ja Vikin tarina on ehkä sinulle jo tuttu? Se kuinka nämä herrat rakensivat menestyvän Amazon -bisneksen suhteellisen pienellä aloituspääomalla ja opettavat nykyisin muitakin tekemään saman. Jos et vielä tiedä tarinaa, lue Toni Raehalmeen haastattelupostaus täältä.

Kansainvälisen verkkokaupan starttaaminen ja kokeilu on kiinnostanut pitkään itseäkin, mutta aloittaminen on siirtynyt aina eteenpäin. Olen kuitenkin opiskellut aihetta mm. tällä Tonin ja Vikin toteuttamalla verkkokurssilla ja joitakin steppejä eteenpäin on otettukin.

Tutustu Amazon Mastery -kurssiin tarkemmin täällä ja katso sivulta löytyvät videot inspiraation lähteeksi.

Jos päätät lähteä mukaan kurssille linkkini kautta, tarjoan sinulle 100 € edestä vapaavalintaista, bisnes- tai muuta haluamaasi kirjallisuutta Adlibris.comista. Voit valita 100 € lahjakortin myös johonkin muuhun haluamaasi kauppaan tai palveluun!

Laita minulle viestiä kurssille tai tapahtumaan ilmottauduttuasi, niin saat kaupanpäällislahjasi!

Vai haluatko tutustua Amazon-myynnin mahdollisuuksiin ensin Tonin ja Vikin ilmaisessa 5 päivän haasteessa – Roadmap to 7-Figures by selling in Amazon? Ilmottaudu mukaan tästä!

Kaupallinen yhteistyö


Unelma itsestä -valmennukset hyvinvointia ja voimavaroja naisille

Hyvinvoiva ihminen luottaa itseensä ja pystyy toteuttamaan unelmiaan!

Normaalihintaiset valmennukset, retriitit, valmennuskirjat sekä muut tuotteet Unelma Itsestä -verkkokaupasta -15% koodillani ”matkaopasvapauteen”.

Tutustu Unelma itsestä -kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin konseptiin tästä. Tai lue ystäväni ja Unelma itsestä -päävalmentaja Sini-Marian omaa unelmatarinaa täältä!


Katso muut rahanarvoiset edut täältä!


*Toimin tällä sivulla mainittujen tuotteiden / valmennusten kumppanuusmarkkinoijana, eli saan korvauksen, jos lähdet kurssille minun suosituslinkkini kautta. Jaan kuitenkin palkkioni sinun kanssasi tarjoamalla lisäetuja ja alennuksia, jotta diili hyödyttäisi meitä molempia!

(Visited 550 times, 1 visits today)