Tuotteita & resursseja

Julkaisen ilmaisia ja maksullisia kirjoja, oppaita ja kursseja ohjenuoriksi, tiedon ja inspiraation lähteiksi kaikille, joita vapaamman elämän luominen ja matkustelu maailmalla kiehtoo.

Kirjoittamani kirjat

Toimistosta travelleriksi -Matkaopas Vapaampaan elämään 

Askeleet ja menetelmät luoda lisää vapautta elämään, jotta voisi tehdä enemmän sitä mitä rakastaa. Kuten matkustella, harrastaa tai luoda omaa bisnestä. Keinot ja strategiat vähentää, muuttaa tai tuunata työntekoa omannäköisempään suuntaan ja saada talous sopeutumaan mukana. Rohkaisua muutoksentekijöille ja pidempiä ulkomaan oleskeluja suunnitteleville. Kirjassa myös omaa tarinaani.

166 s.  Hinta :

  • e-kirja 19,90 € (PDF & epub)
  • e-kirja ja painettu kirja yht. 28,00 €
  • painettu kirja 22,50 €

Tutustu tarkemmin ja osta täältä.

diginomadiksi maailmalle

Budjettimatkaajalle & omatoimimatkaajallebudjettimatkailu

Nippu kuntoon -Taloustietoisen reissaajan opas (2016)  e-kirja

Keinot, vinkit ja asenne, joilla matkustetaan enemmän ja pidempään, käyttäen vähemmän ja viisaammin rahaa.

Jokaiselle, joka rakastaa matkustelua, mutta joutuu välillä miettimään, mistä matkakassa kokoon tai kuinka saisi rahat riittämään tien päällä paremmin ja pidempään.

Miten löytää parhaat diilit ja kuinka välttyä hassaamasta rahojaan turhiin kuluihin tai vedätyksiin? Opi matkustelemaan vähemmällä rahankulutuksella, kurjistelematta.

94 s.  PDF,  Hinta : 16,90 € 

Tutustu tarkemmin tai osta tästä.

E-kirjapaketti

Kun haluat tilata molemmat kirjat saat ne pakettiratkaisuhintaan 25 €! Tilaa kirjapaketti puodista!

 

Verkkokurssit

Kaipaatko irtiottoa tai janoatko sapattivapaalle? VapaaVuosi -verkkokurssi on suunniteltu sitä varten, että sen avulla pääset etenemään omassa sapattivapaa -suunnitelmassasi, saat työkaluja ja ideoita rakentaa strategian, jonka avulla vapaa onnistuu, vaikket olisi oikeutettu viralliseen vuorotteluvapaaseen.  Saat myös vinkit, miten toteutat vapaan alkaen jo pienelläkin budjetilla hyödyntäen oleskelua edullisten elinkustannusten maissa.

6 viikkoa kestävän VapaaVuosi -kurssin tuella alat luomaan omaa vapaajaksoasi, omista lähtökohdistasi tavoitteet ja keinot määrittäen. Kurssilla keskitytään etenkin hyödyllisiin taloustaitoihin ja rahoituksen hankintaan vapaata varten lukuisin eri keinoin sekä tavoitteiden saavuttamisen ja muutoksen tekemisen ”mindsettiin”.

Saat hyödyllisiä bonusmateriaaleja sekä palautearvioinnin omasta suunnitelmastasi kurssin päätteeksi. Voit kuitenkin hyödyntää kurssimateriaaleja niin pitkään kuin haluat!

Huom. Kurssin sisältöjä on jatkossa saatavilla uudella tapaa paketoituna. Seuraa ilmoittelua!

www.vapaavuosi.fi

Muistikirjat & Matkapäiväkirjat

Puodista nyt myös oman malliston matkapäiväkirjat! 

Muita tuotteita vapauden janoisille tarjoaa erillinen Matkaopas Vapauteen -Shoppi Spreadshirtissä, siellä valikoimissa on kahvimukit ja luomukangaskassit, käy tutustumassa!

Matkaopas Vapauteen

Ilmaiset tuotteet löydät täältä.

(Visited 923 times, 1 visits today)